Muhabbit

OKEx, Bloktopia Listelemesini Gerçekleştirdi!

Borsa tarafından yapılan açıklamada, son dönemlerin “hype” tokeni Bloktopia’nın (BLOK) listelendiği belirtildi.

okex

okex

OKEx, borsası yeni bir listeleme gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, son dönemlerin “hype” tokeni Bloktopia’nın (BLOK) listelendiği belirtildi.

19 Kasım 2021 Türkiye saati ile 11.00’da BLOK için yatırma işlemlerini aktive eden borsa, BLOK-USDT paritesindeki işlemleri 14.00’da başlatmış oldu. BLOK için çekim işlemlerini de 22 Kasım’da saat 13.00’da aktive edecek olan OKEx, bu adımı ile listeleme işlemlerini tamamlamış olacak.

Bloktopia Hakkında

Bloktopia, bir metaverse projesi olarak tanımlanabilir. 21 milyon adet Bitcoin’i temsil edecek şekilde 21 farklı seviyeden oluşan bir gökdelen olan Bloktopia, her seviyedeki kripto para deneyimine açık bir hub olarak öne çıkıyor.

Kullanıcılar Bloktopia evreninde kripto paralar ile ilgili birçok bilgiye sahip olabilirken, aynı zamanda tüm içeriklere de tek bir noktadan ulaşma imkanına sahip durumda.

Platformun kendi tokeni olan BLOK ise 200.000.000.000 adetlik arzı ile öne çıkıyor. İlk satışı ile birlikte büyük bir hype yaratan proje, son olarak OKEx platformunda da listelenmiş durumda.

BLOK an itibarıyla, 950 Milyon $’lık piyasa değeri ile 0.11 $ seviyelerinden alıcı buluyor.

OKEx’e kayıt olmak ve BLOK işlemlerinizi gerçekleştirmek için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version