Muhabbit

OKEx, Chia’nın Yerel Tokenı XCH’ı Listeliyor!

OKEx’te XCH ticareti başlıyor!

Önde gelen kripto para borsası OKEx yapmış olduğu bir açıklama ile Chia Network’ün yerel kripto varlığı olan XCH’nin, borsada spot ticaret işlemlerine açılacağını duyurdu.

OKEx borsasından gelen bilgilere göre, XCH için para yatırma 03 Mayıs 20:30 TSİ’de başladı. Bunun dışında XCH/USDT ve XCH/BTC spot ticaret işlemleri 03 Mayıs 21:00 TSİ’de başlamış durumda.

XCH listeleme haberi, yanında etkinlikleri de beraberinde getiriyor. OKEx, Chia Network topluluğuna hediye olarak 100.000 $ ve 5000 TİB dağıtacağını açıkladı.

Etkinliğin şartları arasında, kullanıcıların OKEx’e XCH yatırıp, ticaret yapması yeterli. Bu şartları yerine getiren kullanıcılar, toplamda 100.000 $ ve 5000 TİB ödülü için çekilişe girmeye hak kazanacak.

3 Mayıs TSİ 20:30 – 11 Mayıs TSİ 19:00 arasında yapılacak olan etkinliğe ait ödül detayı ise şu şekilde olacak:

Ödül 1: 50.000 USDT paylaşmak için para yatırma yeterli olacak.

Ödül 2: 50.000$ ve 5.000 Tib kazanmak için para yatırma ve ticaret yapılması gerekli olacak.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Chia Network Hakkında

Chia Network, BitTorrent’in mucidi Bram Cohen tarafından oluşturulan bir blok zinciri ve akıllı işlem platformu geliştiricisidir. Network, 2008 yılında Bitcoin’den bu yana ilk yeni Nakamoto mutabakat algoritmasını uyguluyor. Böylece yoğun enerji harcayan Proof of Work protokolleri, yerini zamana ve Proof of Space protokollerine bırakıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version