Muhabbit

OKB Fiyat Analizi 30.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde OKB’yi inceliyoruz. OKB grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

OKB Fiyat Analizi 1

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde OKB’yi inceleyeceğim. Bildiğiniz üzere OKB, OKEX borsasının tokenı. Son günlerde de güzel bir yükseliş yaşadı. Bakalım grafikteki son durum bize neler gösteriyor.

OKB Fiyat 30 Temmuz 2021

OKEX borsasında OKB/USDT paritesi fiyat verilerine baktığımızda fiyatın son iki hafta içerisinde 9,5 dolar seviyesinden 19,3 dolar seviyesine kadar çıktığını görmekteyiz. Yani fiyat 2 katına çıkmış durumda.

OKB Grafik 30 Temmuz 2021

OKB fiyat grafiği 30.07.2021. 2 Saatlik grafik, veriler OKEX borsasından alınmıştır.

OKEX borsasında listeli OKB/Tether (OKB/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik Tradingview’den alınmıştır ve logaritmik ayarlardadır.

OKB Analiz 30 Temmuz 2021

Grafikteki yeşil alanlar OKB grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç seviyelerini göstermektedir. Grafikteki fiyat aralığı geniş gelebilir size ama fiyatın yaptığı yükselişi gösterebilmek için bu şekilde tercih ettim.

Fiyat hareketinin son kısmına baktığımızda yani hızlı yükselişten sonraki 17 dolar ve 19 dolar arasındaki harekete odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Fiyat bu alanda ikili tepe yapacak gibi duruyor. Ancak şimdiden buna güvenip işlem açmak sakıncalı olacaktır. Çünkü bu formasyon şu an sadece ihtimalden ibaret. İkinci bir ihtimal ise fiyatın burada bir simetrik üçgen oluşturması. Oluşum durumuna göre bir flama formasyonu da olabilir. Ancak bunu oluştuktan sonra fibonacci oranlarını inceleyerek söyleyebiliriz. Böyle bir formasyon oluşması sonucunda da fiyatın yükselişine devam etme olasılığı bir hayli artacaktır.

OKB Yorum 30 Temmuz 2021

Yukarıdaki paragrafta fiyatın son kısımdaki hareketi için iki adet ihtimal belirttim. Bunlardan biri bearish bir yapı olup fiyatın düşeceğini gösterirken, diğeri bullish bir yapı olup yükseleceğini gösterir. Bu cümleden de anlayabileceğiniz üzere fiyat aslında bir karar aşamasında. Şu an için net bir yön tayini yanlış olacaktır. Ancak önümüzdeki günlerde yapacağı hareketler ile kendini belli edecektir diye düşünüyorum.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version