Muhabbit

OKEx Conflux Network’ü (CFX) Listeliyor! iPhone 12 ve NFT Kazanma Şansı!

Popüler kripto para borsası OKEx, Conflux Network’ün token’ı CFX’i listelediğini açıkladı.

conflux

Popüler kripto para borsası OKEx, Conflux Network’ün token’ı CFX’i listelediğini açıkladı. Listeleme programını da açıklayan OKEx, listelemeden memnun olduğunu ifade etti.

Listeleme programına göre CFX para yatırma işlemleri 3 Mart 2021 yani bugün Türkiye saatiyle 06:00’da başladı. Spot ticareti için CFX/USDT paritesi de 3 Mart 2021 yani bugün Türkiye saatiyle 03:00’da açıldı. CFX para çekme işlemleri ise 4 Mart 2021 günü yani yarın Türkiye saatiyle 13:00’da açılacak.

iPhone 12 ve NFT Kazanma Şansı! 100 Bin Dolarlık Ödül Havuzu!

Listeleme programıyla birlikte iPhone 12 ve NFT kazanma şansı veren çekiliş de açıklandı. CFX para yatırma işlemlerinin açılmasından sonraki 24 saat içinde, OKEx’e yatırılan toplam CFX’in 300 bin dolar değerinde olması veyahut bu değeri aşması durumunda CFX yatıran tüm katılımcılar 10 iPhone 12’den birine sahip olmak için çekilişe katılmaya hak kazanacaklar.

3 Mart Türkiye saatiyle 06:00 ile 5 Mart Türkiye saatiyle 19:00 arasında, bin CFX veyahut daha fazla para yatıran tüm katılımcılar, NFT almaya hak kazanacak. NFT’ler, kullanıcıların orijinal olarak CFX’i çektikleri adrese dağıtılacak.

Çekilişin yanı sıra OKEx farklı promosyonlarla da kazandırıyor. Bin USDT veyahut daha fazla CFX işlem hacmine sahip ilk 3 bin katılımcı, hacimlerine göre sıralanarak 60 bin USDT ödül havuzundan bir pay alacaklar.

Bin USDT veyahut daha fazla CFX işlem hacmine sahip tüm katılımcılar (ilk 3 binde olanlar hariç), hacimlerine göre sıralanarak 40 bin USDT ödül havuzundan bir pay alacak.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.



Son Yazılar

Exit mobile version