Muhabbit

OKEx, Crypto Gladiator Shards’ı (CGS) Listeliyor!

OKEX yeni listelemesini duyurdu.

okex

okex

Kripto para borsası OKEx, yeni bir listeleme duyurusu gerçekleştirdi. Yapılan açıklama ile OKEx, spot ticaret piyasasında Crypto Gladiator Shards’ın yerel kripto para varlığı olan CGS‘nin listeleneceğini duyurdu.

CGS para yatırma işlemlerinin 10 Eylül saat 10:00‘da başladığını belirten borsa, CGS/USDT için spot ticaret işlemlerinin 10 Eylül saat 10:30‘da başladığını belirtti. CGS para çekme işlemlerinin ise 13 Eylül saat 13:00’te aktif olacağını belirten OKEx, kullanıcıları spot ticaret için platforma bekliyor.

OKEx tarafından yapılan açıklamada, ticaret işlemleri başladıktan sonra CGS’ye geçici satın alma limitleri konulacağı belirtiliyor. Açılıştan sonraki ilk bir saat içinde her kullanıcı için limitin $5.000 olacağı, bir saatten sonra $10.000, bir buçuk saat sonra da $20.000’a yükseltileceği bildirildi.

Crypto Gladiator Shards Hakkında 

Crypto Gladiator, oyuncuların oyun içindeki yetenekleriyle token kazanabileceği bir RPG oyunu olarak biliniyor. Oyuncular, hem oyun oynayıp hem de aynı zamanda pasif gelirlerini en üst düzeye çıkarmak için savaşabilir ve toprakları işgal edebilir.

Crypto Gladiator, oyun ve blok zincirini birbirine bağlayan bir deney olarak ortaya oluturulmuş bir platformdur. Platform, ademi merkeziyetçiliğin tamamen elde edilebileceğini ve varlıkların yenilikçi teknoloji tarafından tamamen güvence altına alınabileceğini temsil ettiğini belirtiyor.

Platformun bir de CGS adında yerel bir kripto para birimi bulunmaktadır. Toplam arzı 3.100.000.000 olan kripto para birimi CGS, kapsamlı bir ekosistem oluşturmak için kullanılmaktadır.

OKEx borsasına kayıt olmak burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version