Muhabbit

OKEx Dört Kripto Para İçin Yeni Paritelerini Duyurdu!

Kripto para borsası OKEx, dört kripto para için yeni paritelerini duyurdu.

Kripto para borsası OKEx, dört kripto para için yeni paritelerini duyurdu.

Geçtiğimiz dönemde listelenen CONV, DORA, SKL ve ENJ için yeni pariteleri duyuran OKEx, spot işlem harici yeni pariteleri aktive etti.

Bugün Türkiye saati ile 12.00’da ilgili kripto para birimleri için hem spot-marjin işlem pariteleri hem de perpetual swap pariteleri aktive edildi.

CONV, DORA, SKL ve ENJ için USDT paritelerinde marjin işlemleri hayata geçiren OKEX, yeni pariteleri ile kullanıcılara teminatlı borçlanma aracılığı ile işlem imkanı sunmaya başladı.

Ek olarak ilgili kripto paralar için birikim opsiyonunu da hayata geçiren OKEx, uzun dönemli yatırım yapan kullanıcılar için pasif gelir imkanı sunuyor.

Perpetual Swap İşlemleri

DORA, CONV ve ENJ için 75 perpetual swap işlemlerini başlatan kripto para borsası, ilgili pariteleri için 75x’e kadar kaldıraç imkanı da sunuyor.

Listelenmesi ile yaşadığı fiyat artışı ile altcoin yatırımcılarının fazlasıyla ilgisini çeken CONV, OKEx’te 0.005 $ seviyelerinden işleme açılmıştı. Oldukça kısa süre içerisinde 0.24 $ seviyelerine kadar çıkmayı başaran CONV, an itibarıyla 0.134 $ seviyelerinden alıcı buluyor.

OKEx’e burada bulunan link üzerinden hızlıca kayıt olabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version