Muhabbit

OKEx dYdX’i Listeliyor! İlk Kez Listelenecek!

Buna göre OKEx, merkezsiz platform dYdX’in tokeni DYDX’i listeleyecek.

OKEx

okex

Kripto para borsası OKEx, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Buna göre OKEx, merkezsiz platform dYdX’in tokeni DYDX’i listeleyecek.

8 Eylül 2021 (bugün) 12.00 itibarıyla DYDX için yatırma işlemlerini aktive eden OKEx, saat 19.00’da DYDX için spot piyasada işlemleri başlatacak.

dYdX tokeni için çekim işlemleri ise 10 Eylül 2021 tarihinde Türkiye saati ile 13.00’da başlayacak. Çekim işlemlerinin aktive edilmesi ile birlikte OKEx, DYDX listelemesi ile ilgili işlemleri tamamlamış olacak.

OKEx’e burada bulunan link üzerinden kayıt olabilir ve DYDX alım-satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

DYDX Hakkında

Toplam token arzı 1 Milyar adet olarak öne çıkan DYDX, halihazırda herhangi bir borsada işlem görmemekte.

Geçtiğimiz dönemde platform ekibi tarafından tanıtılan DYDX, merkezsiz yapıda bulunan türev işlem platformunun yönetişim tokeni olarak öne çıkıyor.

Paradigm, A16z, Polychain, ve Coinbase CEO’su Brian Armstrong tarafından yatırım olan proje, Ethereum ağında çalışan bir platform olarak tanımlanabilir. Kendi layer 2 ( katman 2) çözümü ile birlikte Ethereum ağı üzerinde merkezsiz bir şekilde perpetual swap işlemlerinin yapılmasına olanak tanıyor.

Son 24 saat içerisinde 770 Milyon $’lık işlem hacmi bulunan platform, merkezsiz platformlar arasında en yüksek hacime sahip 5’inci platform olarak öne çıkıyor (24 saat).

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version