Muhabbit

OKEx Earn’de 10 Kata Kadar Ödül Kazanma Şansı!

Kripto para borsası OKEx, yeni pasif gelir kampanyasını duyurdu.

OKEx

Kripto para borsası OKEx, yeni pasif gelir kampanyasını duyurdu.

Piyasadaki belirsizlikten dolayı pasif gelir platformu için yeni bir kampanya düzenleyen OKEx ekibi, yeni etkinliğini 1 Temmuz-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Etkinlik süresi boyunca OKEx Earn platformu üzerinde varlıklarını kilitleyen kullanıcılar ekstra ödüllerden faydalanabilecek.

İlk 50 katılımcının 10 kat ödül kazanacağı kampanyadaki dağılım ise şu şekilde:

OKEx Earn Ekstra Ödül Tablosu

Kampanya boyunca Eth 2.0 staking, Sushiswap, C2C kredisi LON Staking ve KSM&DOT getirileri yukarıdaki ekstra ödüllerden faydalanamayacak. Geriye kalan tüm “coin”ler için ekstra ödüller sunulacak.

OKEx Earn Nedir?

OKEx Earn, OKEx borsasının pasif gelir platformu olarak tanımlanabilir. Birçok altcoin ve Bitcoin için yıllık bazda pasif getiri imkanı sunan OKEx Earn uzun vadeli yatırımlar için oldukça pozitif bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor.

Kampanyaya Nasıl Katılınır?

Kullanıcıların kampanyaya katılması için burada bulunan link üzerinde “register” butonuna tıklamalı ve KYC1 seviyesini tamamlamalıdır. Ödüllerin kampanya bitimini takiben 7 iş günü içerisinde dağıtılacağını belirten OKEx ekibi, ekstra ödüllerden faydalanabilmek için ödül dağıtımına kadar varlıkların çekilmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

OKEx Earn kampanyasına katılmayı düşünüyor musunuz?

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version