Muhabbit

OKEx GM Listelemesini Gerçekleştirdi!

Borsa tarafından yapılan açıklamada, GM listelemesinin gerçekleştirildiği duyuruldu.

OKEx'in Ramazan Etkinliğine Katılmak İster misiniz

OKEx'in Ramazan Etkinliğine Katılmak İster misiniz

Kripto para borsası OKEx, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, GM listelemesinin gerçekleştirildiği duyuruldu.

12 Kasım 2021’de Türkiye saati ile 07.00’da GM yatırma işlemlerini aktive eden OKEx, GM-USDT paritesinde işlemleri de 09.00 itibarıyla başlatmış bulunuyor.

15 Kasım 2021 tarihinde 13.00’da GM için çekim işlemlerini de aktive edecek olan OKExi bu adımı ile birlikte listeleme işlemlerini tamamlamış olacak.

GM Hakkında

İngilizcede Good Morning (Günaydın) anlamına gelen, tamlamadan yola çıkarak oluşturulan GM, herhangi bir ön satış ya da ekibe ayrılan token olmadan piyasa sürüldü. 1 Trilyon toplam arzı olan tokenin yarısı, piyasaya sürülme sırasında yakıldı. Geri kalan token arzı ise Uniswap üzerinde oluşturulan likidite havuzuna eklendi.

GM transfer işlemlerinin her biri yüzde 10’luk bir kesintiye uğruyor. Token ekonomisine göre her bir transfer sırasında yüzde 10’luk kayıp oluşurken, borsalara yatırılacak olan tokenlerin hesaba yansıyacak kısmı da yatırılan token miktarının yüzde 90’ı olarak belirlenmiş durumda.

OKEx’e kayıt olmak ve GM işlemlerinizi gerçekleştirmek için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

GM an itibarıyla OKEx borsasında 0.0008 $ seviyelerinden alıcı buluyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version