Muhabbit

OKEx Gods Unchained Listelemesini Gerçekleştirdi!

Borsa tarafından yapılan açıklamada Gods Unchained tokeni GODS’ın listelendiği duyuruldu.

okex

okex

Kripto para borsası OKEx, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada Gods Unchained tokeni GODS’ın listelendiği duyuruldu.

29 Ekim 2021’de Türkiye saati ile 08.00’da GODS yatırma işlemlerini başlatan OKEx, USDT paritesini ise 12.20’de işleme açtı. GODS için çekim işlemlerini de 2 Kasım 2021’de 12.00’da başlatacak olan borsa, bu adımı ile listeleme işlemlerini tamamlamış olacak.

Jumpstart ile Başladı

Jumpstart üzerinde staking yoluyla elde edilebilen GODS’ın işlemleri bu yolla borsa üzerinde başlamıştı. Devam eden süreçte beklenildiği gibi listeleme işlemini de gerçekleştiren OKEx, bu sayede token ile tüm entegrasyonunu tamamlamış oldu. Coinlist üzerinden ilk satışı gerçekleşen tokenin toplam arzı ise 500.000.000 adet olarak belirlenmiş durumda. Dolaşımda 23 Milyon’a yakın GODS bulunurken, oyna-kazan yöntemi ile yeni token elde edilebiliyor.

NFT’leri ile öne çıkan Gods Unchained üzerindeki NFT’leştirilebilir ögeler, oyun içinde kullanılabilirken, aynı zamanda satışa da çıkartılabiliyor.

GODS an itibarıyla OKEx’te alınıp satılabilirken, 5.7 $ seviyelerinden alıcı buluyor.

OKEx’e kayıt olmak ve GODS işlemi gerçekleştirmek için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version