Muhabbit

OKEx, İphone 12, DJI FPV Drone ve 100.000 $’lık KONO Promosyonu Düzenliyor!

Dev ödüller sizleri bekliyor.

OKEx

KONO tokenının OKEx üzerinde listelenmesi ile beraber, bu tokenın ticaretini yapan kişiler, 5 adet iPhone 12, 5 adet DJI FPV Drone ve 100.000 USD’lik ödül havuzundan pay alma şansına sahip olacak.

6 Nisan 10:00 TSİ ile 13 Nisan 10:00 TSİ tarihleri arasından düzenlenecek olan etkinlikteki 2 farklı promosyona katılmak için elinizi çabuk tutun!

Kampanyaya bu link üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Promosyon 1: 5 adet iPhone 12 ve 5 adet DJI FPV’den birini kazanmak için:

KONO para yatırma erişiminin açılmasından sonraki 36 saat içinde, OKEx’e yatırılan toplam KONO 300.000 $ değerinde token’a eşit olursa veya bu sayıyı aşarsa, KONO yatıran tüm katılımcılar 5 adet iPhone 12 cep telefonu için çekilişe girmeye hak kazanacak.

Promosyon dönemi boyunca, OKEx’teki KONO / USDT işlem hacmi $2.000 değerinde veya daha fazla işlem hacmi oluşturan kullanıcılar, 5 DJI FPV Drone için çekilişe girmeye hak kazanacak.

Promosyon 2: 100.000 $ KONO’luk işlem havuzundan pay almak için:

Kullanıcılar, KONO/USDT spot ticaret bölümünde alış ve satış emri vererek bu promosyona katılabilecekler. Bu kapsamda OKEx, promosyon dönemi boyunca KONO/USDT ticaret aktivitesini kaydetmek için her dakikada bir anlık görüntü alacak. Bu anlık görüntüler daha sonra en yüksek alış fiyatlarını ve en düşük satış fiyatlarını sunan kullanıcıları sıralamak için kullanılacak.

Bu dönemde yakalanan anlık görüntülerin herhangi birinde ilk 50 alıcı veya satıcı arasında yer alan kullanıcılar, işlem ücreti 100.000 $ değerindeki toplam KONO’lardan pay almaya hak kazanacak.

Ödüller, promosyon sona erdikten sonra 15 iş günü içinde kullanıcıların fon hesaplarına dağıtılacak.

Daha fazla bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

OKEx borsasına hızlı bir şekilde kayıt olmak isterseniz buraya tıklayın.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version