Muhabbit

OKEx Komisyonları Sıfırlıyor! Türkiye’ye Özel!

Yapılan açıklama ile birlikte Türkiye’ye özel sıfır komisyon kampanyası duyuruldu.

okex

Kripto para borsası OKEx, yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklama ile birlikte Türkiye’ye özel sıfır komisyon kampanyası duyuruldu. Kampanya döneminde işlemlere başlayacak kullanıcılar için geçerli olacak kampanya ile komisyonlar sıfırlanacak. Daha önce OKEx’e kayıt olmuş ancak hiç işlem yapmamış kullanıcılar da kampanyadan faydalanabilecek.

Türk kullanıcıları için düzenlenen yeni kampanya ile birlikte, alım-satım işlemlerinden komisyon alınmayacak.

Tüm ticaret tiplerinde geçerli olacak sıfır komisyon kampanyası ile birlikte kullanıcılar; spot, vadeli işlemler, perpetual swap ve opsiyonlar gibi tüm seçeneklerde ücretsiz işlem gerçekleştirebilecek.

Türkiye saati ile 4 Şubat 10.00’da başlayacak etkinlik, 18 Şubat 23.59’a kadar devam edecek. Etkinlik dönemi boyunca ödenen tüm işlem ücretleri, etkinlik döneminin sonunda kullanıcılara iade edilecek.

Yaklaşık 14 gün sürecek etkinlik ile birlikte kullanıcılar sıfır komisyon ile işlem yapmanın tadını çıkarabilecek. Kullanıcıların işlem ücretleri etkinlik bitimini takiben, 7 iş günü içinde hesaplara yatırılacak.

Ek olarak yeni kayıt olan kullanıcılar para yatırma ve alım-satım işlemleri ile birlikte 80 $’ ödül kazanma şansına sahip durumda.

Sıfır komisyon hizmetinden faydalanabilmek için burada bulunan link üzerinden kampanyaya kayıt olmanız gerekmektedir.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version