Muhabbit

OKEx Kullanıcı Ödül Programı İle Hızlı Bir Açılış Yapıyor!

OKEx, çekimlerin kapalı olduğu dönemde yatırma işlemi gerçekleştiren, varlık bulunduran ya da trade işlemi gerçekleştiren kullanıcıları için özel bir havuz oluşturdu.

okex

Kripto para borsası OKEx, çekimlerin açılması ile birlikte başlatacağı ödül programını yayınladı. Bildiğiniz üzere daha önce çekimlerin 27 Kasım ya da öncesinde açılacağı duyurulmuştu. Çekimlerin açılmasının hemen öncesinde ödül programı da yayınlandı.

Program kapsamında platformdaki mevcut kullanıcılar için ödüller ve bonuslar planlanmış durumda.

OKEx, çekimlerin kapalı olduğu dönemde yatırma işlemi gerçekleştiren, varlık bulunduran ya da trade işlemi gerçekleştiren kullanıcıları için özel bir havuz oluşturdu.

Gelir Kullanıcılarla Paylaşılacak

Geçtiğimiz yedi hafta boyunca perpetual swap (sürekli takas) ve futures (vadeli işlemler) platformlarından elde ettiği gelirin yüzde 20’sini bir fon olarak ayıran OKEx, bu fonu kullanıcıların varlıklarına ve işlem detaylarına göre tek seferlik olmak üzere dağıtacak. Kullanıcıların ödüllerden yararlanabilmeleri için çekim işlemleri açılana kadar KYC 2 seviyesini geçmiş olmaları gerekmekte.

OKEx’in kendi tokeni olan OKB tutan kullanıcıların varlık miktarları iki kat olarak hesaplanacak.

Diğer bir bonus ise 23 Kasım öncesinde 10,000 USDT ve üzeri varlık bulunduran kullanıcılar için oluşturulmuş durumda. Bu kullanıcılara varlık miktarına göre minimum 100 USDT maksimum 1,000 USDT değerinde komisyon kartı tanımlayacak.

10,000 ve 100,000 $ arası varlık bulunduran kullanıcılar 100 USD değerinde komisyon kartı elde edecekler.

Komisyon Kartı Tablosu

Mutlu Cuma Ödül Programı

Üçünücü ödül ise platformun tüm kullanıcılarını kapsıyor. Program kapsamında perpetual swap gelirlerinin bir kısmı her Cuma günü kullanıcılarla paylaşılmaya devam edecek. Ödemeler ise BTC cinsinden gerçekleştirilecek.

Tüm ödüller için kullanıcıların KYC 2 seviyesini geçmiş olmaları gerekmekte. 4 Aralık itibarıyla başlayacak olan ödül dağıtımları Cuma günleri düzenli olarak devam edecek. Kullanıcıların Mutlu Cuma ödüllerinden faydalanabilmeleri için günlük ortalama varlık miktarı ve işlem hacimlerinin 100 USDT ve üzeri olması gerektiğinin de altı çiziliyor.

Jay Hao Yarın AMA Etkinliği’ne Katılıyor

OKEx CEO’su Jay Hao, ödül programı ile ilgili merak edilen soruları cevaplandırmak üzere AMA Etkiliği’ne katılacak. OKEx’in İngilizce Telegram kanalında gerçekleştirilecek AMA etkinliği Türkiye saati ile 16.00’da gerçekleştirilecek.

AMA Etkinliği’nin Türkçe çevirisi ise etkinliğin hemen ardından OKEx’in Türkiye Telegram kanalında gerçekleştirilecek. Bonuslarla ilgili tüm sorularınızı etkinlikte direk olarak OKEx CEO’suna sorabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version