Muhabbit

OKEx, MATIC Stake Hizmetini Başlattı!

OKEx, %14,5 tahmini getiri ile MATIC stake hizmetini başlattığını duyurdu.

okex matic stake

okex matic stake

Önde gelen kripto para borsası OKEx, 28 Haziran tarihinde yaptığı bir duyuru ile %14,5 tahmini getiri ile MATIC stake hizmetini başlattığını açıkladı.

28 Haziran 2021 TSİ 13:00’te başlayan MATIC stake hizmetini kullanmak isteyen kullanıcıların sadece birkaç tıklamayla MATIC’i stake edebileceği ve karşılığında getiri elde edebileceği belirtildi.

OKEx’in “Kazan” hizmeti kapsamında yapılacak stake hizmeti, kullanıcılara pasif gelir imkanı sağlamaya devam ediyor. Bilindiği üzere OKEx’in Kazan hizmeti, çeşitli getiri oranlarına sahip Sabit ve Esnek seçenekleri ile ihtiyaçlarınıza uygun şekilde pasif gelir elde etmenizi sağlayan bir platformdur. Daha net ifade ile kullanıcıların dijital varlıkları yönetmeleri için bir yatırım ürünüdür.

OKEx Kazan

OKEx kullanıcıları, site içerisinde yer alan Finansal Hizmetler alanındaki “Kazan” kısmına belirli kripto para birimlerini yatırarak, sabit vadeli ve yıllık yüzde getirileri (APY) olarak kâr elde edebilirler.

Esnek Kazanç ve Sabit Kazanç Nedir?

Esnek Kazançlar, kısa vadeli yatırım için uygun olan varlıklara istediğiniz zaman yatırım yapmanıza ve bunları kullanmanıza olanak tanıyan bir sistemdir. Sabit Kazanç ise, katılım yaptığınız dijital varlıkların ancak sabit bir sürenin sona ermesinden sonra kullanılabileceği anlamına gelmektedir. Burada önemli nokta, yatırımcıların varlıklarına erişme esnekliği bulunmadığı için getiri oranları Esnek Kazanç ürünlerine göre daha yüksektir

MATIC Nasıl Stake Edilir? 

OKEx ana sayfasının üst menüsünde yer alan “Finansal Hizmetler“in üzerine gelerek, açılır listeden Kazan‘a tıklayın. Kazan sayfasında, MATIC’i arama kutusu aracılığıyla veya varlıklar listesinde gezinerek bulabilirsiniz. Stake bilgilerini görmek için “Seçin“e ve ardından stake etmek istediğiniz MATIC miktarını seçmek için “Katıl“a tıklayın.

Matic Stake Oranları

OKEx Kazan’a erişmek için burayı tıklayın: https://www.okex.com/earn

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version