Muhabbit

OKEx REVV’i Listeliyor! Yarış Arabası NFT’leri Dağıtılacak!

Kripto para borsası OKEx, yeni bir listeleme gerçekleştirdi. Yapılan duyuruya göre OKEx, REVV’in yerel varlığı REVV Token’ı listeleyeceğini açıkladı.

okex revv

okex revv

Kripto para borsası OKEx, yeni bir listeleme gerçekleştirdi. Yapılan duyuruya göre OKEx, REVV’in yerel varlığı REVV Token’ı listeleyeceğini açıkladı.

25 Ağustos 2021 Türkiye saati ile 06.00’da para yatırma işlemlerini aktive eden OKEx, 12.00’da REVV/USDT paritesinde işlemleri başlatacak.

Para çekme işlemlerini 26 Ağustos 2021 13.00’da başlatacak olan OKEx, bu sayede listeleme işlemlerini tamamlamış olacak.

Halihazırda Ethereum ağı desteği sunan OKEx, sadece ERC-20 formatındaki REVV Token’ların yatırılmasına izin vermekte.

REVV Token Nedir

Animoca Brands tarafından ortaya konan REVV, motor sporu oyunlarında kullanılan dijital bir varlık olarak öne çıkıyor. Önde gelen bir blockchain oyunu ve eğlence kuruluşu olarak öne çıkan Animoca Brands’in birçok blockchain oyunu projesi ile ilişkisi bulunuyor.

REVV Racing, F1 Delta Time, MotoGP Ignition ve Formula E: High Voltage gibi oyunlarda kullanılan REVV, bir oyun içi para birimi ve hizmet almak için kullanılan bir ürün olarak fazlasıyla kullanılıyor.

Toplam arzı 3,000,000,000 adet olarak belirlenen REVV’in dolaşımda bulunan arzı ise 221,478,874 adet olarak açıklanmış durumda.

NFT Ödülleri Dağıtılacak

Listeleme ile birlikte NFT ödülleri dağıtacak olan OKEx, şanslı çekiliş ile 300 kişiye yarış arabası NFT’si hediye edecek.

Nasıl Katılınır

OKEx’e 500 $ ve üzeri REVV yatıran tüm kullanıcıların katılacağı çekilişte 100 kişiye 100 NFT verilecek. Yeni kayıt yaptıranlar için 100 NFT daha dağıtacak olan kripto para borsası, son olarak OKEx GameFi Klan üyelerine de 100 NFT dağıtacak.

Burada bulunan formu doldurarak etkinliğe katılabilirsiniz.

Eğer hala bir OKEx hesabınız yoksa, burada bulunan link üzerinden kayıt olabilir ve REVV işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version