Muhabbit

OKEx Soğuk Cüzdanlarında 200 Bin BTC Bulunuyor!

Glassnode tarafından paylaşılan güncel verilere göre OKEx’in cüzdanlarındaki Bitcoin miktarı 200,000 civarında.

bitcoin

Bugün sabah saatlerinde kripto para çekim işlemlerini geçici olarak durduran OKEx’in soğuk Bitcoin cüzdanlarında ciddi miktarda Bitcoin bulunuyor.

Glassnode tarafından paylaşılan güncel verilere göre OKEx’in cüzdanlarındaki Bitcoin miktarı 200,000 civarında.

OKEx’te Tutulan Bitcoin Miktarı

Grafik incelendiğinde 2016 yılından bugüne borsanın soğuk cüzdanlarındaki bitcoin miktarının düzenli ve hızlı bir şekilde arttığı görülüyor. Geçtiğimiz yaz aylarında 235,000 BTC’ye kadar artan cüzdanlar bu sabah itibarıyla 200,000 civarında BTC’ye ev sahipliği yapmakta.

İlginizi Çekebilir: Borsa Haberleri

Güncel piyasa değerine göre 2.3 Milyar $’a tekabül eden OKEx’in Bitcoin cüzdanları gelen haber ile birlikte tedirginlik yaratmaya yetecek kadar fazla. Ek olarak cüzdanlarda bulunan Bitcoin miktarı toplam arza oranlandığında, Bitcoin arzının yüzde 1’den fazla bir kısmının bu cüzdanlarda olduğu söylenebilir.

Diğer yandan erişilmeyen ve kaybolan Bitcoin’leri de işin içine kattığımızda bu oranın çok daha yüksek olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Cüzdanlar Hareket Etmiyor

Diğer bir yandan Glassnode çekim işlemlerinin durdurulmasından önce, yani Türkiye saati ile sabah 07.00 itibarıyla borsanın Bitcoin ve Ethereum cüzdanlarından herhangi bir çıkış olmadığını açıkladı.

OKEx’ten Çekim İşlemleri

Çekim işlemlerinin durdurulduğu açıklaması da saat 8 civarında geldiğinden çıkarımla borsa için ortalıkta dolaşan hack ve benzeri bir durumun gerçekleşmediği teyit edilebilir.

Ne Olmuştu

Güvenlik prosedürleri kapsamında bugün sabah saatlerinde çekim işlemlerini geçici olarak durdurduğunu belirten OKEx, diğer tüm işlemlerin devam ettiğini belirtmişti.

OKEx CEO’su tarafından yapılan açıklamada tüm fonların güvende olduğu ve anahtar sahiplerinden birinin geçirdiği kişisel bir soruşturma sebebiyle güvenlik adımı olarak cüzdanlardan çıkışların durdurulduğu açıklanmıştı.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version