Muhabbit

OKEx VIP Karnavalını Başlattı!

OKEx VIP karnavalına davetlisiniz.

OKEx

Kripto para borsası OKEx, VIP kullanıcıları ile arasında olan bağı güçlendirmek adına MEA bölgesine özel OKEx VIP Karnavalı etkinliğini başlattı!

Başka bir borsada VIP kullanıcı olan kişiler için özel düzenlenen etkinlik, bu kişileri OKEx VIP Club’a davet ediyor ve birden fazla ayrıcalık sunuyor.

Toplamda 4 farklı kademeye ayrılmış VIP durumu, ticaret hacmine göre şekilleniyor. 50.000, 100.000, 200.000 ve 20 BTC tutan kullanıcılar, seviyelerine göre belli başlı hizmetlerden yararlanabiliyor.

Bütün seviyelerde kullanıcılar, rekabetçi işlem ücretlerinden, marjin işlemlerde daha yüksek borçlanma oranından ve bire bir VIP yönetici desteğinden yararlanabiliyor.

Bunun yanı sıra özelleştirilmiş API teknik hizmeti, gelişmiş ürün özelliği deneyiminden sadece Premier ve Supreme VIP üyeleri yararlanırken, daha fazla para çekme özelliği ise sadece Supreme üyeler için geçerli.

Ayrıca VIP kullanıcılar, davet etme ödülü, ortaklık programı önceliği, özel buluşmalar ve belli başlı özel etkinliklere katılma şansı da elde edecek.

OKEx VIP Karnavalına Kimler Katılabilir?

OKEx’in açıklamalarına göre aşağıdaki koşullardan herhangi birini karşılarsanız, VIP programına başvuru yapabilirsiniz.

OKEx’e kayıt olmak ve VIP programına katılmak için hemen tıklayın.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version