Muhabbit

OKEx Yeni Partnerliğiyle Latin Rüzgârı Estirecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx, Settle Network ile yaptığı yeni partnerlik anlaşmasıyla Latin Amerika’daki kripto para yatırımcılarının yüzünü güldürecek.

okex

okex

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx, Settle Network ile yaptığı yeni partnerlik anlaşmasıyla Latin Amerika’daki kripto para yatırımcılarının yüzünü güldürecek.

Küresel kripto para borsalarından biri olan OKEx, küreselliğine bir bölgeyi daha katıyor. 3 Temmuz tarihindeki açıklamaya göre Arjantina, Brezilya ve Meksika sınırları içerisindeki kripto para yatırımcılarını sevindirecek bir partnerlik anlaşması imzalandı.

Settle Network, LATAM yani Latin Amerika genelinde, sınır ötesi ödemeler için yararlanılan en büyük dijital varlık ağlarından biridir. En büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx, Settle Network’ü tam da bu Latin Amerika ağı için verimli bir ortak olarak düşündü.

Settle Network’ün Latamex aracı sayesinde OKEx’in Latin Amerika’daki kullanıcıları, Arjantin pezosu (ARS), Brezilya reali (BRL) ve Meksika pezosu (MXN) ile Bitcoin (BTC) veyahut Ethereum (ETH) gibi kripto paralara ulaşabilecekler.

OKEx’in CEO’su Jay Hao OKEx’in gayelerini açıkladı.

“OKEx’in en önemli hedeflerinden biri, Blockchain dayalı ekonomiyi teşvik ederek dünya üzerindeki her bir bireyin aracısız finansal hizmetlerden yararlanmasını sağlamaktır. Bunun için daha fazla ülke ve bölgedeki yerel fiat para birimlerine ulaşıp, onlarla kripto para birimleri arasındaki takası mümkün kılmak önemlidir.”

Daha sonra da Settle Network ile yaptıkları partnerlik anlaşmasının öneminden bahsetti.

“Settle Network ile yapılan partnerlik anlaşması, OKEx için stratejik öneme sahiptir. Latin Amerika’daki OKEx kullanıcıları artık banka havaleleriyle uyumlu bir şekilde birden fazla yerel para birimiyle Bitcoin (BTC) veyahut Ether (ETH) alabilecekler. Gelecekte de daha fazla kullanıcının daha rahat kripto para alabilmesi için fiat para birimleri skalamızı genişletmeye devam edeceğiz.”

Dünya çapında 2 milyar yetişkinin banka hesabı bulunmuyor. Latin Amerikalılar da bu banka hesabı bulunmayan 2 milyar insanın büyük bir kısmını oluşturuyorlar. Birçok kripto para borsasının hedefi de bu banka hesabı bulunmayan kitleyi kripto para dünyasına çekebilmek. OKEx’in bu girişiminin bir sebebi de bu olmakta.

Son Yazılar

Exit mobile version