Muhabbit

OKEx Yıl Sonu Hediyelerini Duyurdu! USDT için Yüzde 70 Getiri Sunulacak!

Borsa tarafından yapılan açıklamada, Yıl Sonu Hediyeleri Etkinliği kapsamında BTC, ETH ve USDT için ciddi staking oranları sunulacak.

okex

okex

Kripto para borsası OKEx, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, Yıl Sonu Hediyeleri Etkinliği kapsamında BTC, ETH ve USDT için ciddi staking oranları sunulacak.

OKEx Earn

8 Aralık 2021’de Türkiye saati ile 06.00’da başlatılacak etkinlik ile birlikte 7 gün boyunca üç kripto para birimi için ciddi staking getirisi sunulacak.

BTC tarafında yıllık yüzde 52’lik bir getiri sunulurken, kişi başı staking limiti ise 0.02 BTC olarak sınırlandırılmış durumda. Ethereum tarafında ise yüzde 61’lik bir getiri sunulacak. Burada ise kişi başı staking limiti 0.14 olarak belirlenmiş durumda. Toplam katılım limiti ise 85 ETH.

USDT tarafında ise yüzde 70’lik bir getiri sunulacak. Staking işlemini gerçekleştiren kullanıcılar, yıllık bazda yüzde 70’lik getiriden 7 gün boyunca faydalanabilecekler. Kişi başı USDT yatırma miktarı da 740 USDT olarak sınırlandırılmış durumda.

OKEx Earn üzerinden gerçekleştirilebilecek işlemler için burada bulunan linke tıklayabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version