Muhabbit

OKEx’in Yeni Tokeni OKT İşlemlere Başlıyor!

OKEx’in duyurusunu yaptığı OKEx Chain, geçtiğimiz dönemde aktive edilmişti.

okex okt

OKEx’in duyurusunu yaptığı OKEx Chain, geçtiğimiz dönemde aktive edilmişti.

Platformun yeni tokeni olan OKT ise, halihazırda OKEx’in kendi tokeni olan OKB sahiplerine staking aracılığıyla dağıtılmıştı. Staking dönemi boyunca toplamda 10 Milyon OKT “mint” edilmesi planlanıyordu. 14 gün boyunca devam edecek staking programı için OKEx, “stake” ve “unstake” opsiyonlarını serbest bırakmıştı. Bu sayede kullanıcılar istediği süre boyunca “OKT Minting” etkinliğine katılabilmişti. 14 Ocak itibarıyla ise staking etkinliği sona erdi. OKT işlemleri ise yakında başlıyor.

OKB kilitleyerek elde edilen yeni token OKT, önümüzdeki günlerde OKEx’te işlemlere başlayacak.

18 Ocak tarihinde işlemlere başlayacak olan OKT, spot markette üç farklı paritede aynı anda işlem görecek.

OKEx tarafından OKT için oluşturulan pariteler ise şu şekilde:

OKT/USDT, OKT/BTC, OKT/ETH

Komisyon Yok

Oluşturulan yeni OKT pariteleri için 30 gün boyunca sıfır komisyon hizmeti de sunulacak. Bu sayede OKT’ye olan ilginin artması amaçlanıyor.

Sıfır komisyon olan pariteler için aynı zamanda özel bir etkinlik de duyurulmuş durumda. OKT paritelerinde işlem yapan kullanıcıların dahil olabileceği etkinlik kapsamında Tesla Model Y, iPhone 12 ve 40,000 USDT ödül dağıtılacak.

Etkinlik sayfası aracılığı ile kampanyaya kayıt olması beklenen kullanıcılar, hacim sıralamasına katılarak ödül havuzlarından faydalanabilecek. Ek olarak kullanıcılar iPhone ve Tesla gibi ödülleri kazanma şansına da sahip olacak.

Peki OKT fiyatı ne olacak? OKT için önceden belirlenmiş bir fiyat bulunmuyor. Staking yolu ile elde edilen tokenin fiyatını piyasa belirleyecek. 10 Milyon adetlik düşük arzı ile dikkat çeken OKT’nin fiyatının ne olacağı ise merak konusu.

OKEx’in yeni tokeni OKT hakkında ne düşünüyorsunuz?

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version