Muhabbit

OKEx’ten CSPR Etkinliği! 70 Bin USDT ve iPhone 12!

OKEx CSPR etkinliği ile, CSPR alım satımı yapan kullanıcılarına 70 bin USDT ve 10 tane iPhone 12 dağıtıyor.

okex

okex

Küresel kripto para borsası OKEx, kazandıran etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Dün (10.05.2021) AVAX staking etkinliğini duyuran OKEx, bugün yepyeni bir etkinliği kullanıcılarının huzuruna sundu.

OKEx’te CSPR listelenmesini kutlamak için yapılan etkinlik 11 Mayıs yani bugün Türkiye saati ile 13:00’da başladı. Etkinliğin 18 Mayıs Türkiye saati ile 13:00’a kadar sürmesi planlanıyor.

Etkinlikte OKEx’e CSPR yatıran veyahut alım satımını yapan kullanıcılara dağıtılan ödül havuzu 70 bin dolar ve 10 iPhone 12’den oluşuyor.

Ödül 1: 20 Bin Dolar Ödül Havuzu

Ödüllerin hesaplanma işlemleri ise şöyle: (CSPR net para yatırma tutarı / tüm katılımcıların toplam CSPR net para yatırma tutarı) * 10.000 USDT).

Ayrıca kullanıcıların net para yatırma hacmi, (Net para yatırma hacmi = para yatırma hacmi – para çekme hacmi) şeklinde hesaplanıyor.

Ödül 2: CSPR Alım Satımıyla iPhone 12 Çekilişine Katılın, 50 Bin USDT’lik Ödül Havuzundan Pay Alın!

Bununla birlikte çekilişe her katılımda kullanıcı gerekli işlem hacmini karşıladıktan sonra 20-30 dakikalık bir bekleme süresi olacak. Her kullanıcı bir ödülü kabul edebilecek.

Ayrıca katılımcıların, etkinlik süresi boyunca “Kayıt Ol” butonuna tıklaması ve fotoğraflı kimlik doğrulamasını tamamlaması gerekmekte.

OKEx borsasına hızlı bir şekilde kayıt olmak isterseniz buraya tıklayın.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version