Muhabbit

OKEx’ten Para Çekemese De Kalan “Sadık” Müşterilerine Ödül!

OKEx, para çekme işlemleri durdurulan borsada, işlemler açıldıktan sonra kalan kullanıcılarını ödüllendireceğini açıkladı.

Son dakika

Bir süre önce para çekme işlemlerini durdurduğunu duyuran ardından altında yatan sebebin kurucusunun parmaklıklar arkasında olması olduğu ortaya çıkan kripto para borsası OKEx, yeni bir açıklama yaptı.

Açıklamada para çekme işlemlerinin hâlâ işleme girmediği ancak para çekme işlemi dışındaki tüm servislerinin işlevsel olduğu belirtiliyordu. Bununla birlikte para çekme işlemini gerçekleştiremese de hâlâ borsada işlem yapan “sadık” kullanıcılarının daha düşük işlem ücretleri ile ödüllendireceği açıklandı.

Ayrıca kullanıcıların kripto varlıklarının güvende olduğunu da ekleyen OKEx açıklamada “Sadık Müşteriye Geri Ödeme” adı altında para çekme işlemleri açıldıktan sonra bile parasını 3 gün çekmeyen “Sadık” kullanıcılarına ana duyuruda hesaplanması belirtilen miktarda ödeme yapacak. 21 Ekim tarihinden para çekme işleminin başlayacağı güne kadar olan sürede biriken dahili işlemlerine göre hesaplanacak olan miktar, kişi başına değişken olup sadece işlem ücreti seviyesi değişimindeki farkın iadesi söz konusu. İlerleyen günlerde OKEx cephesinden bu konuyla alakalı gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Daha fazla OKEx haberi için: OKEx Haberleri
Daha fazla borsa haberi için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version