Muhabbit

OKX Premier Lig’in Efsane Takımı Manchester City ile İş Birliğini Duyurdu

OKX dünyanın önde gelen futbol kulüplerinden olan Manchester City ile uzun yıllar sürecek bir iş birliğine imza attı.

okx manchester city

okx manchester city

OKX dünyanın önde gelen futbol kulüplerinden olan Manchester City ile uzun yıllar sürecek bir iş birliğine imza attı. 6 Mart 2022 Pazar günü oynanacak Premier Lig derbi maçından önce ortaklığın duyurusunu gerçekleştiren platform, bundan böyle kulübün her an yanında olacağının da altını çizdi.

İlginizi çekebilir: OKX’in Yeni Yatırım Ürünü İkili Yatırım Nedir? Nasıl Çalışır?

Platform anlaşmanın, Manchester City’nin espor faaliyetlerinin yanı sıra kulübün erkek ve kadın futbol takımlarını kapsayacağını belirtti.

İş birliğinin kripto paralar ile futbolun kesişim noktasında meydana geldiğini, bu ortaklığın kapsayıcı ve yenilikçilik prensipleri üzerine kurulu olduğunu ifade etti.

Pazar günü, Manchester City ve Manchester United arasında oynanacak maç, kulübün OKX ile ortaklığının ilk adımını oluşturacak.

İkilinin önümüzdeki aylarda bu iş birliğini bir dizi etkinlik ile taçlandırması bekleniyor.

OKX

Manchester City ile Birlikte OKX ilk Futbol Kulübü Ortaklığını Gerçekleştiriyor

2021 senesinde dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası ünvanını edinen OKX, Manchester City ile zirveye giden yolda pek çok ortak değeri paylaştıklarını, bu nedenle de kulübün renklerini temsil etmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

19. yüzyılda kurulan Manchester City, o günden bugüne istikrarlı çizgisi ve ilham verici misyonuyla Premier Lig’in önde gelen takımlarından biri olmayı başardı.

Kulüp, kadın futbol takımı ve gençlere yönelik çalışmalarıyla da sektörün öncü markalarından biri olmaya devam ediyor.

OKX ise kurulduğu günden bu yana bir kripto para borsası olmanın ötesinde kapsayıcı bir tutum sergileyerek merkeziyetsiz finansın ve kripto para meraklılarının odak noktalarından biri haline geldi.

Yaratıcı faaliyetleriyle sektördeki ilham verici konumunu koruyan OKX, Manchester City ile ilk futbol kulübü ortaklığına imza atmış oldu.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

OKX hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version