Muhabbit

OKX, SAFE’in spot ticaretini listeleyecek!

Kripto para borsası OKX, multisig (çoklu imzalı) cüzdan geliştiricisi Safe’in (önceki adıyla Gnosis Safe) token’ı olan SAFE’in spot ticaretini listeleyeceğini duyurdu.

OKX kullanıcılarının SAFE/USDT işlem çiftinde ticaret yapmasına olanak tanıyacak. Borsa, SAFE yatırma işlemlerini 22 Nisan saat 11:00 ET’de başlatacak. Kullanıcılar ise para çekme işlemlerini 24 Nisan saat 06:00 ET’den itibaren yapacaklar.

SAFE, yüksek güvenlik özelliklerine sahip

OKX açıklamasında, Safe’in, güçlü bir hesap yönetimi altyapısına ve endüstri standardı güvenlik özelliklerine sahip olduğunu belirtti. Proje, Ethereum ağında her hesabı akıllı hale getirerek yapay zeka, staking, oyunlar, sosyal finans, merkeziyetsiz finans ve ödemeler gibi yeni kullanım senaryolarını teşvik ederken ücretsiz işlemler, kolay oturum açma, işlem kolaylıkları ve hesap kurtarma gibi kullanıcı dostu özellikler sunmayı hedefler.

SAFE, toplam arzı 1 milyar olan bir token’dır ve multisig cüzdanlar geliştirir. Multisig cüzdanlar fonlara erişmek için iki veya daha fazla imza gerektirir ve genellikle dijital varlıkları saklamanın güvenli bir yoludur.

Önceki raporlara göre Safe, 18 Nisan’da kripto hazine yönetimi şirketi Multis’i satın aldı. Şirketin web sitesine göre kasada 100 milyar doların üzerinde varlık depolanmakta ve 8,1 milyon hesaba hizmet verilmektedir. The Block

Son Yazılar

Exit mobile version