Muhabbit

OKX’ten Yeni Jumpstart Etkinliği!

Bilmeyen kullanıcılar için Jumpstart, diğer platformların gerçekleştirdiği launchpad etkinliğiyle benzer olduğunu söyleyebiliriz.

KLAY CITY

KLAY CITY

OKX, Twitter üzerinden yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Yapılan duyuruya göre OKX, Jumpstart’ta yeni bir tokenın ön satışını gerçekleştirecek. Bilmeyen kullanıcılar için Jumpstart’ın, diğer platformların gerçekleştirdiği launchpad etkinliğiyle benzer bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz.

OKX TwitteR

ORB (KlayCity) 21 Mart 2022, saat 05.00‘ten itibaren OKX Jumpstart’ta yer alacak. 1 ORB’nin fiyatı 0,035$ olacak. ORB’yi satın alma işlemleri OKB ile yapılacağı için 20 Mart 2022 saat 19.00’daki OKB fiyatına göre kur sabitlenecek.

OKX Jumpstart etkinliğinde 10.000.000 adet ORB satılacak. Minimum katılım tutarı 1 ORB iken bir kullanıcının maksimum alabileceği ORB adedi ise 50.000’dir.

Bununla birlikte KlayCity NFT sahipleri, ek katsayı bonusu alabilirler.

Yalnızca KYC 2 doğrulamasını tamamlayan belirlenmiş ülkelerden kullanıcılar etkinliğe katılabilir. Aynı zamanda kullanıcının son 30 gün içindeki yaptığı işlem hacmi 5.000 $’dan fazla olmalıdır.

Cüzdanların Rastgele Snapshotları Alınacak!

Fonlama Hesabı, Al-Sat Hesabı ve Finansal Hizmetler Hesabı dahil olmak üzere günlük OKB bulundurma tutarını hesaplamak için kullanıcıların OKX hesaplarının rastgele anlık görüntüsünü alacağız.

Farklı günlerde farklı miktarlarda OKB tutan kullanıcılar için oranı büyük olan TPKS değeri seçilecektir.

OKX Jumpstart sayfasında OKB snapshot kayıtlarınızı ve TPKS’sinizi görüntüleyebilirsiniz.

Örnek Verecek Olursak

Bir kullanıcı, cüzdanında 3 gün boyunca farklı miktarlarda OKB tutmuş olsun. Değerler ise sırasıyla; 50 OKB, 2.000 OKB ve 3.950 OKB.

Kullanıcının 3 günlük minimum OKB bulundurma oranı 50 OKB’dir elde edilen TPKS oranı 16’dır. Kullanıcı, cüzdanında 3 günlük ortalama OKB bulundurma oranı 2.000 OKB ise ([50 OKB+2.000 OKB+3.950 OKB]/3) elde edilen TPKS oranı 20’dir.

TPKS’si 20 olan kullanıcı için sahip olduğu iki orandan daha büyük olanı alacağız.

Ön satışa katılacak olan KlayCity NFT sahipleri, ekstra katsayı kazanacak. ORB token satışına cüzdanında OKB tutan kullanıcılar katılabilir.

Tokenomic

OKX hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version