Muhabbit

OnlyFans, Ukrayna’ya 500 ETH Bağışladı!

Birçok devlet, şirket ve kişi Ukrayna’ya yardım etmek için kripto paraları tercih ediyor.

Onlyfans Ukrayna

Onlyfans Ukrayna

İçerik üreticilerin video ve fotoğraf üzerinden gelir elde ettiği abonelik platformu OnlyFans, Rusya’ya karşı savaşan Ukrayna’yı destekelemek için para toplayan merkeziyetsiz özerk bir kuruluş olan UkraineDAO’ya 500 ETH (yaklaşık 1,3 milyon $) bağışladığını açıkladı.

OnlyFans, merkezi Londra’da bulunan içerik oluşturucuların genelde +18 içerik paylaştığı bir platformdur. Kullanıcıların, içerik oluşturucuların gönderilerini görmesi için abone olması gerekir. Bununla birlikte her farklı içerik oluşturucusu için ödeme yapmanız gerekir. İçerik oluşturucuları, kendilerine abone olan kullanıcılardan para kazanabilir. 

OnlyFans’ın kurucusu olan Leonid Radvinsky yarı Amerikalı yarı Ukraynalı olduğunu da belirtmemiz gerekir. Leonid Radvinsky Ukrayna’yı desteklemek için elinden geldiğini yapmak istediğini söyledi.

Rusya Ukrayna Savaşı

Şirket, Ukrayna’ya yaptığı ilk bağış bu değil. Ülkeyi desteklemek ve savaş sırasında yaşamaya çalışan vatandaşlar için şimdiye kadar 5 milyon doların üzerinde para gönderdiğini açıkladı. OnlyFans, 15 Mart 2022 tarihinde 1 milyon dolarda bağış yapacağını söyledi.

OnlyFans CEO’su Ami Gan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bu trajik olayların içerik üretici topluluğumuz dahil olmak üzere bireyler üzerinde korkunç bir etkisi oldu. Ukrayna ile olan güçlü kişisel bağlarımız göz önüne alındığında, Ukrayna halkına yardım eden bir şirket olmak istedik.

UkraynaDAO, Şubat ayında Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) cüzdan adreslerini paylaştığından beri 50 milyon doların üzerinde kripto para bağışı topladı. DAO, Rus sanat kolektifi Pussy Riot ve NFT stüdyosu Trippy Labs tarafından kuruldu.

OnlyFans, Ethereum NFT’lerini Benimsemeye Başladı!

Onlyfans, 10.02.2022 Perşembe günü kullanıcılarının artık profil resimlerinde doğrulanmış Ethereum NFT’lerini kullanabileceğini açıkladı.

NFT’ler, birçok ünlünün yüksek meblağlara satın almasıyla ve sanatçıların eserlerinden para kazanmanın yeni yollarını bulmasıyla beraber, 2021 yılı boyunca kendi ekosistemini büyütmeye devam etti. En büyük NFT platformu olan OpenSea, C Serisi fonlama turunda tahminlerine göre 13,3 milyar dolar değere ulaştı.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version