Muhabbit

OpenBlox Dünyasının Hikayesi Karşınızda

OpenBlox dünyasını değiştiren büyük olay nedir?

OpenBlox evreni, sürekli gelişmeye devam ediyor. RunBlox ile başlayan evren, RogueBlox oyununun çıkmasıyla genişlemeye devam edecek. Oyunlar çıkmaya başladıkça, OpenBlox evrenin hikayesi de yavaş yavaş açıklanmaya başladı.

İşte OpenBlox Dünyası!

OpenBlox dünyası aşağı ve yukarı olmak üzere birden fazla katman içeriyor. Her katman kendine özgü ortamıyla izole edilmiş durumda. Bloxlar ise, kendi katmanlarında sakince yaşayan varlıklar olarak karşımıza çıkıyor.

Bloxlar, kendi katmanlarından hiç ayrılmamış ve o katmanın tüm dünyaları olduğuna inanıyordu. Bir gün neredeyse aynı zamanda tüm katmanlarda bilinmeyen bir düşman belirdi. Bu düşmanın belirmesiyle tüm katmanları birbirine bağlayan bir yarık oluştu. Bu yarık, Bloxverse’i yüzyıllardır dengede tutan dengeyi bozdu.

Su Katmanı, suyla dolu bir dünyadır. Burada “Köpekbalıkları” ve “Sert Kabuklu Bloxlar” yaşıyor. Bireysel Bloxlar arasında küçük çatışmalar yaşansa da çoğunlukla barış içinde yaşayan bir dünyadır.

Ateş Katmanında “Tekno Bloxlar” yaşıyor. Bu Bloxlar ateş enerjilerini korumak için madencilik yaparken “Ejderha Bloxlarının” derin uykusunu bozdu.

Yeşil Katmanda ise “Çiçek ve Böcek Bloxları” yaşıyor. Bu iki Blox ırkı sürekli olarak yeşil kaynaklar için savaş halinde.

Yarığın ortaya çıkmasıyla tüm Bloxverse değişti. Dönüşüm başladı ve bir katmanın sakinleri diğerlerine girmeye başladı. Farklı katmanlara giren Bloxlar diğer katmanların ve eski efsanevi katmanların farklılıklarından dolayı çok şaşırdı. Çok azı kendi görünüşlerinin de değiştiğinin farkına vardı.

Bloxlar yeni dünyanın altındaki katmanlarda nasıl hayatta kalacaklar? Ayrıca bilinmeyen düşmanın amacının ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

Su Katmanı

Bu katman çoğunlukla “Köpekbalığı” ırkının yaşadığı okyanuslar ile kaplı. Köpekbalıkları mükemmel bir şekilde yüzerler ve düşmanlarını onlara saldırması için kışkırtırlar. Güçlü fizikleri ve eşsiz dişleri ile çok az kişi onlara saldırmaya cesaret edebilir ve çok daha azı onlara zarar verebilir. Köpekbalıkları çoğunlukla avlanma bölgelerini koruma altına almak için savaşır ve bu bölgelerde kalırlar.

Bu katmanda bir de “Sert Kabuklu” ırkı yaşar. Ancak Sert Kabuklular su dünyasının kumsal bölgelerinde kalmayı tercih eder. Sert kabukları, onları her türlü tehlikeden korur. Bir köpekbalığı veya başka bir canlı onlara saldırırsa “Sert Kabuklu Bloxlar” kendilerini korumak için kabuklarını silah olarak kullanabilirler.

Ateş Katmanı

Ateş Katmanı, topraklar boyunca akan lavlar ile bilinir. Ancak bu ortam yüksek sıcaklıkta yaşayan “Tekno” ırkı için doğru ortamdır. Bu ırk, enerji kaynağı bulmak ve taşları delmek için geliştirilmiş son teknoloji ürünü silahlara sahiplerdir.

Efsaneler, Teknoların yeterli enerjiyi biriktirdikten sonra, yüce bir güce dönüşeceğini anlatır. Birkaç Tekno daha güçlü olmak için kendi hayatlarını feda edebilir.

Bu katmanda yaşayan bir diğer Blox ırkı ise “Ejderhalar” olmaktadır. Çoğunlukla zamanlarını mağaralarında uyuyarak geçiren bu ırk, nadiren yiyecek için avlanmaya çıkarlar. Yalnız bırakılmadıkları sürece Tekno ırkına zarar vermezler.

Ancak uykuları bölündüğünde çok çabuk sinirlenirler. Büyük güçleri, sinirlendiklerinde etraflarındaki her şeyi yok etmelerine sebep olur. Buna, kendi ortamları da dahildir.

Yeşil Katman

Yeşil Katman “Uçan Böcek” ırkından dolayı vızıltılar ile doludur. Böcekler bu katmanda bulunan Çiçek ırkı ile sürekli bir savaş içerisindedir. İki ırk da güçlerini yükseltmek için bitkileri kullanıyor ve bu da katmandaki kaynakların büyük oranda azalmasına sebep oluyor.

Çiçekler, kendilerini ve başkalarını iyileştirmeye olanak sağlayan büyü gücüne sahipler. Ayrıca Çiçekler dışarıdaki kişilerden yardım almayı ve yardım etmeyi isterler. Böcekler ise diğer ırklara karşı tedbirlidir. Böcekler savaşları kazanmak için düşmanların enerjilerini emme gücünü kullanır.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version