Muhabbit

OpenSea, DeFi Cüzdanı Dharma Labs’ı Satın Aldı!

OpenSea, kripto para cüzdan geliştiricisi olarak bilinen Dharma Labs’ı satın aldığını tüm kamuoyuna duyurdu.

Opensea

Opensea nft hacmi

NFT platformu OpenSea, yaptığı hamlelerle yine gündemde olmayı başardı.

OpenSea, kripto para cüzdan geliştiricisi olarak bilinen Dharma Labs’ı satın aldığını tüm kamuoyuna bildirdi. OpenSea’nin CEO’su ve kurucu ortağı Devin Finzer yaptığı açıklamada ise şunları ifade etti:

Bu anlaşma 2022 yılında pazarın büyümesine büyük katkı sağlayacaktır. Bu anlaşma aynı zamanda platformumuzun, teknik güvenilirliğini de artıracaktır.

dEVIN FINZER

OpenSea, Dharma şirketini satın almak için ne kadar bir ücret ödediğini açıklamazken, Axios firması, geçtiğimiz günlerde bu anlaşmanın 110 milyon ile 130 milyon dolar arasında olabileceğini ifade etti. Ethereum tabanlı olan bu cüzdan, kullanıcılarının banka hesaplarına bağlanıp kripto paralarla alım satım yapmasına imkan tanır.

OpenSea Platformunun Popülaritesi Her Geçen Gün Artıyor!

Her geçen gün popülaritesini artıran NFT furyası, OpenSea platformunu da beraberinde yükseltmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ayın verilerine göre OpenSea tüm zamanların en yüksek işlem hacmi olan 3,5 milyar dolara ulaşmayı başarmıştı. Ayrıca platformun geçtimiz günlerde 1 milyon gibi büyük bir kullanıcı kitlesine ulaştığını da hatırlatalım.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version