Muhabbit

OpenSea Nisan Ayından İtibaren Solana NFT Koleksiyonlarını Listelemeye Başlayacak

Solana NFT koleksiyonlarının aylardır süren dedikoduları doğrulayarak Nisan 2022 itibarıyla OpenSea’de listelenmesi bekleniyor.

Opensea-Solana-NFT-Muhabbit

Opensea-Solana-NFT-Muhabbit

Solana Monkey Business, Degenerate Apes ve Aurory gibi Solana NFT koleksiyonlarının aylardır süren dedikoduları doğrulayarak Nisan 2022 itibarıyla OpenSea’de listelenmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir: OpenSea Nedir?

OpenSea haberi resmî Twitter hesabından yayınladığı kısa bir teaser videosuyla duyurdu. Video, OpenSea’nin Solana NFT’lerini almasının “Web3’nin en iyi saklanan sırrı” olmasıyla dalga geçti ve beklenen tarih olarak Nisan 2022’ye işaret etti.

Solana Ethereum’dan sonra en büyük NFT ekosistemi olarak dikkat çekiyor. Platformun piyasa değerinin 1,5 milyar dolardan büyük olduğu ifade ediliyor. Platformun bu denli büyümesinde ise Solana Monkey Business, Degenerate Ape Academy ve Aurory gibi koleksiyonların büyük katkı sağladığı biliniyor. Solana Ethereum’dan daha hızlı, daha ucuz ve daha az enerji harcayan işlemleriyle öne çıkıyor.

OpenSea’nin Solana NFT’lerini listeleyeceğine sair ilk dedikodular Ocak 2022’de ünlü hacker ve blogger Jane Manchum Wong web sitenin bazı yerlerinde Solana’dan bahsedildiğini keşfedince ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ise bazı kullanıcılar Phantom cüzdanlarını OpenSea’ye bağlayabildiklerini keşfettiler. Halbuki henüz Phantom NFT’leri platformda dahil değildi.

Solana Money Business

OpenSea Duyuru Videosu Solana’nın Çeşitli NFT Koleksiyonları Tarafından Doğrulandı

OpenSea teaser videosu hızlıca platforma gelmesi beklenen bazı NFT koleksiyonlarını da gösterdi. Bu koleksiyonların başında Solana Monkey Business, Aurory, Boryoku Dragonz, Catalina Whale Mixer ve Degenerate Ape Academy geliyordu.

Solana Money Business Twitter hesabı ise “Denize açılıyoruz maymunlar!” tweet’iyle OpenSea videosunu doğruladı. Solana metaverse platformu Portals ise platformda listelenmeyi iple çektiğini belirten bir tweet attı.

Ethereum üzerine kurulu olan OpenSea şu anda en büyük ve en popüler NFT pazar yeri olarak dikkat çekiyor. Platform her ay milyarlarca dolar değerinde ticaret hacmine ev sahipliği yapıyor. Yalnızca 2022’nin Ocak ayında dahi 5 milyar dolar ticaret hacmi elde eden platformun toplam değerinin 13,3 milyar dolar değerinde olduğu belirtiliyor.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version