Muhabbit

OpenSea Platformunun Aktif Kullanıcısı Bir Milyonu Aştı!

Ethereum ağındaki en büyük NFT platformu olan OpenSea’nin aktif kullanıcı sayısı bir milyonu aştı.

Opensea NFT muhabbit

Opensea NFT muhabbit

Ünlü sanatçıların dahil olmasıyla beraber NFT piyasası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ethereum ağındaki en popüler NFT platformu olan OpenSea, artan benimsemenin en iyi göstergesi olabilir çünkü platformunun aktif kullanıcı sayısı artık bir milyonun üzerinde!

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Dune Analytics’ten elde edilen verilere göre; OpenSea platformunu aktif olarak kullanan bir milyondan fazla cüzdan var.

Platform, 2022 yılından itibaren 2 milyar doların üzerinde işlem hacmi gördü. Her metrikte yeni ATH’lar yapan Opensea, Ethereum NFT ekosisteminin kalbi olarak tanımlanabilir.

Yılın başlarında şirketin kurucu ortağı Devin Finzer, OpenSea’nin C Serisi finansman turunda 300 milyon dolar topladığını duyurdu. OpenSea 2021 Temmuz’da 1,5 milyar dolarlık değerlemeye sahipken, şimdi bu değeri 13,3 milyar dolara kadar çıkardı.

CryptoPunks ve Bored Ape Yacht Club gibi popüler koleksiyonların büyük ilgi çekmesiyle birlikte Opensea, popülerliğini yıl boyunca korudu. Bununla birlikte Opensea’de işlem yapan kullanıcılar “airdrop” kazandı. Bu tarz etkinlikler kullanıcının platformu daha çabuk benimsemesine neden oluyor.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version