Muhabbit

OpenSea, Profesyonel NFT Yatırımcıları İçin Yeni Platformunu Duyurdu: OpenSea Pro!

Yeni platform, Gem’in NFT platformunun en yeni sürümü olan Gem v2’nin yeniden markalaşmış hali olarak kullanıcılarla buluşacak.

NFT pazar yeri OpenSea, profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarına hizmet etmek üzere yeni NFT pazar yeri OpenSea Pro’yu duyurdu.

Hatırlanacağı üzere OpenSea, geçtiğimiz yılın nisan ayında NFT platformu Gem’i satın almıştı. 2022 yılında gerçekleşen bu satın alma işlemi ile birlikte OpenSea, yatırımcıların birden çok pazarda NFT satın almalarını uygun işlem ücretleriyle gerçekleştirmelerini sağladı. İşte aradan geçen zaman sonrasında OpenSea, Gem’in en yeni sürümü olan Gem v2’nin yeniden markalaşarak “OpenSea Pro” adı ile piyasaya sürüldüğünü duyurmuş oldu.

Açıklamaya göre OpenSea Pro, profesyonel koleksiyoncular için yeni bir isteğe bağlılık, seçim ve kontrol düzeyi sunmayı amaçlıyor. Böylece koleksiyonerler, dünya genelindeki 170 NFT pazar yerindeki en iyi fırsatları görecek ve gelişmiş araçlara erişim imkanı elde etmiş olacak.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Bu gelişmenin yanında OpenSea Pro, kullanıcıların diğer NFT pazar yerlerindeki likiditeleri taramaları ve satın alma işlemlerinde daha fazla kontrol sağlamaları için “gelişmiş siparişler” özelliğini kullanıma sundu. Mobil cihazlarda da kullanım imkanı bulunan OpenSea Pro, kullanıcıların telefonlarından işlem yapmalarına da olanak tanıyacak.

OpenSea Pro ayrıca, tanıtım süresi boyunca, kullanıcıların herhangi bir ek ücret ödemeden platformu kullanabileceklerini belirtti. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Gem ekibi, Gem’in ilk kullanıcılarına özel olarak Gemesis NFT serisi sunacaklarını açıkladı. Böylece, 31 Mart 2023’ten önce Gem’de NFT satın alan uygun kullanıcılar, Gemesis NFT’lerini 4 Mayıs 2023’e kadar ücretsiz şekilde talep edebilecekler.

OpenSea Liderliği Bırakmak İstemiyor

OpenSea, sektör içindeki hakimiyeti kaybetmemek adına bir takım adımlar atmaya devam ediyor. Hatılanacağı üzere şirketin en büyük rakibi olan NFT pazar yeri Blur, piyasaya çıkması ile birlikte OpenSea’nin hakimiyetini tehlikeye sokacak düzeyde ilgi çekmişti.

Hatta Blur, yarattığı işlem hacmi bakımından OpenSea’yi geride bırakmıştı. Bu durumun ardından da hemen bir hamle gerçekleştiren OpenSea, kullanıcıları platformuna geri çekmek için %0 ücret politikasını duyurmuştu.

Görünen o ki NFT sektörü gelişmeye devam ettikçe, OpenSea gibi önde gelen platformların yeni girşimleri de her geçen gün artmaya devam edecek. OpenSea tarafından başlatılan bu yeni girişime Blur tarafının da nasıl bir karşılık vereceği ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. 

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla NFT Haberleri İçin: NFT Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version