Muhabbit

OpenSwap Bridge Artık Testnet’te!

OpenSwap tüm kullanıcılarını köprüyü testnet üzerinden denemeye ve tecrübelerine dair geri bildirim vermeye teşvik ediyor.

openswap testnet köprü

openswap testnet köprü

OpenSwap Bridge (köprü) artık testnet üzerinde kullanıma hazır. Her hafta yeni özelliklerle köprüyü geliştirmeye odaklanan platform, tüm kullanıcılarını köprüyü testnet üzerinden denemeye ve tecrübelerine dair geri bildirim vermeye teşvik ediyor.

İlginizi çekebilir: Metamask cüzdanı nasıl kurulur?

Kullanıcılar, testnet köprüsüne https://testnet.openswap.xyz/#/ adresinden ulaşabiliyor. Halihazırda köprü, sektörde nadir görülen bir ayrıcalık olan stablecoinlerin herhangi bir tokenla zincir takasını da desteklemesiyle dikkat çekiyor.

Testnet üzerinden köprünün kullanımı ise oldukça kolay ve kullanıcı dostu bir ara yüze sahip. Kullanıcıların bu ayrıcalıklardan faydalanmak için ilk olarak testnet ağlarını Metamask üzerinden eklemesi gerekiyor. An itibarıyla köprü Kovan (ETH testnet), BSC Testnet ve Avalanche FUJI C-Chain’i (AVAX testnet) destekliyor. Şu an için diğer cüzdanların desteklenmeme ihtimaline karşı kullanıcıların Metamask kullanması tavsiye ediliyor.

OpenSwap

Testnet’te Yer Alan Köprü Stablecoin İşlemlerinde Ön Plana Çıkıyor

OpenSwap, kullanıcıların başlangıçta ETH için https://faucets.chain.link/, AVAX için https://faucet.avax-test.network/, BNB için ise https://testnet.binance.org/faucet-smart adreslerinden bedava tokenlarını almalarını salık veriyor. Özellikle testnet BNB alımını tavsiye eden platform, bu tokenların gelecekte işlem ücretlerinin ödenmesinde işe yarayacağının da altını çiziyor.

OpenSwap Bridge şu anda stablecoinler etrafında döndüğü için, kullanıcılara platformu yerel tokenlarını bazı stablecoinler karşılığında takas etme amaçlı kullanmaları öneriliyor.

Kaynak zinciri, hedef zinciri, giriş miktarını ve arzu edilen tokenı hedef zincir üzerinden belirleyerek köprüde siparişinizi verebilirsiniz. Sipariş durumunuzu kontrol etmek için “kaydı görüntüle” sekmesine bakabilirsiniz. Köprü üzerinde herhangi bir işleminizin gerçekleşmesi ortalama 30 saniye sürecektir.

OpenSwap Nedir?

OpenSwap Nedir?

IJS Technologies tarafından geliştirilen OpenSwap; sürekli likidite arayan yatırımcılar için zincirler arası, merkeziyetsiz bir likidite güçlendirici olarak kendisini tanımlıyor. Platform, sıfır slipaj ve çok zincirli arbitraj fırsatlarında zincir üzerinde swap sağlayan dünyanın ilk DEX’idir. Yatırımcılar, işlem ücretleri kazanırken kontrollere ve güvenlik önlemlerine erişmek için güvenilir, Oracle tabanlı fiyatlandırma ve likidite sağlayıcılarından yararlanabiliyorlar.

OpenSwap web sitesi: https://www.openswap.xyz

OpenSwap Telegram: https://t.me/openswapdex

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version