Muhabbit

OpenSwap Yeni Partnerliğini Duyurdu!

Merkezsiz platform tarafından yapılan açıklamada Solv’s Seahorse Initiative’e katılındığı açıklandı.

OpenSwap

Openswap troll talk

Openswap yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Merkezsiz platform tarafından yapılan açıklamada Solv’s Seahorse Initiative’e katıldığı açıklandı

Binance Smart Chain üzerindeki potansiyel NFT’lerin incelenmesi, aynı zamanda da DeFi ile NFT platformları arasında oluşan “gap” in kapatılması hedefleniyor.

Solv Protocol platformu üzerinde kilitli varlıkları kullanarak Vesting Vouchers’lar oluşturacak olan Openswap ekibi, “Vesting Vouchers”ları yeni bir tür dijital varlık olarak tanımlıyor.

İlgili varlıkların bölünebilir, aynı zamanda da trade edilebilir varlıklar olduğunun altını çizen OpenSwap ekibi, ürünün Solv Protocol üzerinde geliştirildiğini de açıklıyor.

OpenSwap Vesting Vouchers

OSWAP Vesting Vouchers olarak tanımlanan yeni varlıkların topluluklar için bir çeşit teşvik olarak kullanılabileceğini düşünen OpenSwap ekibi, “voucher”lar ile ilgili detayların önümüzdeki dönemde daha da detaylandırılacağını açıkladı.

Solv Protocol Hakkında

Solv Protocol, merkezsiz bir yapıda NFT’ler için çözümler sunan bir platform olarak tanımlanabilir. Finansal NFT’ler tanımlamasını ortaya koyan platformun ürünü Solv üzerinde NFT’ler yaratılabiliyor. Aynı zamanda oluşturulan NFT’ler yönetilirken, alınıp satılabiliyor.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version