Muhabbit

OpenSwap’ın, Platform Geliştirmesi İçin Başlattığı Oylamanın Kazananı AVAX Oldu!

OpenSwap’ın çok zincirli yolculuğunda ilk durak Avalanche oldu.

Openswap-Avax-Muhabbit

Openswap-Avax-Muhabbit

Merkeziyetsiz borsa (DEX) platformu OpenSwap, kısa süre önce yaptığı bir açıklama ile DeFi kullanıcılarının farklı zincirler arasında sorunsuz bir şekilde gezinmesine yardımcı olmayı hedeflediğini duyurmuştu.

Bu kapsamda platform, yapacağı geliştirmeler ile, DApp’lerini yeni bir zincire genişleteceğini açıkladı. Hatta, alınacak kararlarda topluluk görüşlerini dikkate aldıklarını belirten OpenSwap, düzenleyeceği anket ile kararını topluluğa bıraktı. Ardından, platforma eklenecek olan yeni blok zinciri projesinin hangisi olacağının belirlenmesi için 22 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek bir oylama başlatıldı. Kullanıcıların oy vereceği projeler arasında ise AVAX, MATIC ve FTM yer aldı.

Şimdi ise yapılan açıklamada, yapılan oylama sonucunda OpenSwap, hizmet paketini Binance Smart Chain’den sonra Avalanche’a da genişlettiğini duyurdu.

Böylece farklı zincirlere genişleme çalışmaları ile OpenSwap, yeni projelere kaynak, fon, likidite ile yardımcı olmak ve nihayetinde güçlendirilmiş bir stratejik ortaklıklar ağı aracılığıyla hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak istediğini belirtiyor.

OpenSwap ayrıca, Spot Fiyat Kuyruğu ile zincir içi takaslarda sıfır slipaj garantisi veriyor. Aynı zamanda Hibrit Akıllı Yönlendiricinin, AMM havuzlarındaki takas işlemlerini Likidite Kuyruğu ile birleştirerek kullanıcılara swap işlemlerinde kolaylık sağlanacağını belirtiyor. Böylece kullanıcılara zincirler arası likidite takaslarının, yakında piyasaya sürülecek olan Açık Zincirler Arası Protokol (Open Interchain Protocol) ile birlikte farklı zincirlerdeki tüm DeFi kullanıcıları için sorunsuz bir deneyim sunulacağından bahsediyor.

OpenSwap Hakkında

IJS Technologies tarafından geliştirilen OpenSwap; sürekli likidite arayan yatırımcılar için zincirler arası, merkeziyetsiz bir likidite güçlendirici olarak kendini tanımlıyor. OpenSwap, sıfır slipaj ve çok zincirli arbitraj fırsatlarında zincir üzerinde takas sağlayan dünyanın ilk DEX’idir. Yatırımcılar, işlem ücretleri kazanırken kontrollere ve güvenlik önlemlerine erişmek için güvenilir, oracle tabanlı fiyatlandırma ve likidite sağlayıcılarından yararlanabiliyorlar. 

Web sitesi: https://www.openswap.xyz

Telegram: https://t.me/openswapdex

Twitter: https://twitter.com/openswapdex

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version