Muhabbit

OpenSwap’te Troll Farming Aktive Ediliyor!

Platform tarafından yapılan açıklamada, farming opsiyonunun aktive edileceği duyuruldu.

OpenSwap

Openswap troll talk

Merkeziyetsiz platform OpenSwap yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Platform tarafından yapılan açıklamada, farming opsiyonunun aktive edileceği duyuruldu.

Tanıtımı gerçekleştirilen yeni farming opsiyonu, 6 Aralık 2021’de başlatılacak. Farming ödüllerinin de aynı gün başlatılması planlanırken, Troll NFT sahipleri yüzde 40’a varan getiriye sahip olabilecek.

Troll Farms

Platform kullanıcıları varlıklarını ilgili havuzlara koyarak LP tokenleri sayesinde farming üzerinden getiri elde edebilecek.

OSWAP Sahiplerine Özel

OSWAP sahiplerine özel olarak oluşturulan farming opsiyonlarının yanı sıra, Troll NFT sahipleri ekstra getirilerden faydalanabilecek.

NFT’lerden yola çıkarak verebileceğimiz örnekte Hungry Baby Troll NFT kategorisinde bulunan bir kullanıcı (25.000 OSWAP), farm getirilerinde yüzde 5’lik bir ekstra getiri hakkına sahip olabilecek.

Hungry Baby Troll

75.000 OSWAP stake etmiş olan kullanıcılar ise Happy Troll kategorisine dahil olarak, yüzde 15’lik ekstra ödül kazanma şansına sahip olacak. Ek olarak ilgili kullanıcılar aylık olarak yüzde 4’lük bir “airdrop”un da sahibi olacak.

300.000 OSWAP stake etmiş kullanıcılar ise Bridge Troll NFT sahibi olmaları halinde yüzde 40’lık bir ekstra getiri imkanına sahip olacak. Ek olarak kullanıcılar aylık bazda yüzde 6’lık bir airdrop imkanına da dahil olmuş olacak.

“Troll Farm” opsiyonları üzerinde toplamda 100.800 adet token dağıtımı gerçekleştirilecek. Ekstra ödül tarafında ise maksimum 40.320 adetlik bir havuz oluşturulurken, blok başına 0.25 adet token ödül olarak ayrılmış durumda.

OpenSwap üzerindeki yeni farming opsiyonunu kullanmayı düşünüyor musunuz?

Farming ile ilgili tüm detaylar için burada bulunan makaleyi inceleyebilirsiniz.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version