Muhabbit

Opera, Web3 Tarayıcısı Başlattı!

Opera yeni ürünüyle beraber birçok kripto para kullanıcısını kendi tarayıcısına çekmek istiyor.

Opera Tarayıcı Muhabbit

Opera Tarayıcı Muhabbit

Opera, Web3 entegrasyonuna sahip bir internet tarayıcısı olan “Crypto Browser Project”in beta sürümünü başlattı.

Opera Twıtter

Opera, çıkardığı yeni tarayıcıyla birlikte hedef kitlesinin kripto paralarla ilgilenen kullanıcılar olduğunu açıkladı. Opera, yeni tarayıcısıyla kripto paralarla işlem yapan kullanıcıların işlemlerini kolaylaştırmak istiyor.

Tarayıcının yeni özelliğiyle birlikte kullanıcılar, her yeni sayfada cüzdanlarında oturum açmak zorunda kalmadan dAppler arasında geçiş yapabilecek. Bu özellik, Opera cüzdan entegrasyonuna sahip herhangi bir uygulama için geçerli olacaktır.

Opera cüzdanı şimdilik yalnızca Ethereum ile uyumlu olsa da söylentilere göre Polygon ve Solana entegresi yakın zamanda gelecek.

Opera’da Web 3 başkan yardımcısı Jorgen Arnesen bir röportajda şunları söyledi:

Web 3 ile birlikte Tarayıcılar daha önemli olacak. 25 yıldır tarayıcı hizmeti veriyoruz ve 2018’den beri Web 3 araştırmaları yapıyoruz. İyi bir kullanıcı deneyimi için çok zincirli bir token stratejisi gerekli olacak.

Yeni tarayıcı, Twitter ve Telegram eklentilerinin yanı sıra Kripto Para Köşesi adlı yeni bir eklentiye de sahip. Kripto Para Köşesi, kullanıcıların haberleri kolay bir şekilde takip edebilmesi için oluşturuldu.

Tarayıcı Savaşları

Web3 ve kripto paralar ile ilgili ürün çıkartan tek tarayıcı Opera değil. Kendi ödeme cüzdanına sahip kripto paraları kapsayan bir tarayıcı olan Brave de Web3 masasında yer alıyor.

Opera, ilk öncelikle zincirler arası entegrasyonunu sağlamaya çalışacak. Daha sonra gizlilik ve güvenliğe odaklanacak ve cüzdanını açık kaynaklı hale getirecek.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version