Muhabbit

Orta Çağ Temalı Aksiyon Oyunu Eldarune, Ödüllü Etkinlik Düzenliyor!  

Orta çağ zamanlarını konu alan ve çok oyunculu bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Eldarune, yeni bir etkinlik başlattı.

Eldarune

Orta çağ zamanlarını tema alan çok oyunculu bir aksiyon oyunu Eldarune, kısa süre önce yaptığı yeni bir duyuru ile kullanıcıların karşısına çıktı.

Yeni bir etkinlik başlatan Eldarune, kullanıcılarına çeşitli ödüller dağıtacağını açıkladı. Twitter üzerinden yapılan duyuruya göre, Crew3 üzerinden gerçekleştirilecek etkinlikleri gerçekleştiren ve belirli bir puana ulaşan katılımcılar ödül almaya hak kazanacak.

31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olan etkinliğe katılmak isteyen kullanıcılar, belirli görevleri tamamlayıp puan toplamak durumunda. 2000’den fazla XP (puan) toplayanlar, topladıkları XP’lerine göre ödül kazanacak. Bu arada ödül kazanmak için 2000 puan toplayamayanlar içinden de rastgele seçilecek 50 kişi ödül almaya hak kazanacak.

Ödüller:

Eldarune tarafından başlatılan etkinliğe katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Eldarune Hakkında

Eldarune, Avalanche üzerine kurulu, orta çağ zamanlarını tema alan çok oyunculu bir aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Platform, temelde web2 oyuncularını web3 oyunlarına taşımayı hedefliyor.

İlginizi çekebilir: GameFi Nedir?

Bu oyunda, oyuncular düşmanlarını yenmek için kişisel yeteneklerini, silahlarını, savaş gemilerini ve ejderhalarını kullanarak oyun içerisindeki rekabeti sürdürebilecekler.

Oyun içerisinde düşmanlarını yenmek isteyen oyuncular yalnızca karakterlere karşı savaşmayacak. Oyun içerisinde savaş gemisi üzerinde diğer gemilere ve ejderhalara karşı da mücadele verecek. Oyunu oynayabilmek için oyunun ana karakteri olan Alec’in NFT’sine sahip olmak gerekiyor.

Eldarune dünyasında her biri kendi oynanışı, deneyimleri ve ödül sistemleri olan 4 farklı oyun modu bulunuyor: Campaign, Dungeon, Clan boss ve PvP Arena.

Campaign: Tek oyuncunun deneyim sağladığı mod.

Dungeon: Oyuncuların oyun içerisinde tek başlarına veya takım arkadaşları ile yarıştığı ve zindanlardaki düşmanlara karşı mücadele verdiği mod.

Clan Boss: Oyuncuların klanlarıyla birlikte yarıştığı yüksek risk ve ödül içeren oyun modudur.

PVP Arena: Oyuncuların birbirlerine karşı mücadele verdiği 1v1, 5v5 veya 5v5v5 vb. ile savaşabilecekleri çok oyunculu moddur. Söz konusu bu modda oyuncular ejderhalarla hava savaşları ve savaş gemileriyle deniz savaşları yapabilirler.

Eldarune’a ait tüm sosyal medya kanallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Altcoin haberi için: Altcoin Haberleri

Daha fazla NFT haberi için: NFT Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version