Muhabbit

Yüzde 75 Oranındaki Artış Yüzleri Güldürdü!

travala.com muhabbit

Kripto para dünyasının tanınmış seyahat şirketi Travala.com, çevrim içi seyahat acentesi Expedia sonrası rezervasyonlarını %75 arttırdı.

Kripto para ile tatil yapma şansını kazandıran seyahat şirketi Travala.com, yaklaşık 2 hafta önce çevrim içi seyahat acentesi Expedia ile masaya oturmuştu. Bu partnerlik anlaşmasıyla Expedia’nın 250 ülkede 2 milyondan fazla seçeneğine ulaşma şansı yakalayan Travala.com, rezervasyonlarında %75 oranında artış görüldüğünü açıkladı.

Travala.com’un CEO’su Juan Otero’nun açıklamasına göre rezervasyonların ödemelerinin büyük bir kısmı kripto para ile ödendi. Rezervasyonlarda ödeme seçeneği olarak kendi token’ı AVA’yı da sağlayan Travala.com’un CEO’su kripto para ile olan ödemelerden bahsetti.

“Kripto paralar ile ödenen rezervasyonların sayısında ciddi bir artış görüyoruz. Bitcoin’den sonra en çok kullanılan ödeme yöntemi AVA oluyor. Haziran ayında toplam rezervasyonların %59’u kripto para ile ödenirken, Temmuz ayının başında gerçekleşen Expedia ortaklığı ile bu yüzde, 70’e ulaştı.”

Ayrıca Expedia ile yapılan partnerlik anlaşmasının avantajlarından da söz etti. Partnerlik anlaşmasından sonra Travala.com’un büyüme hızında önemli bir artış olduğunu dile getiren Otero,

“Seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesi tabii ki gelişmemizi ve vaziyeti kurtarmamızı etkiledi lakin Expedia ile olan partnerliğimizden beri büyüme hızımızda yaşadığımız artış göz ardı edilemez. Expedia gibi alanında öncü şirketler ile partnerlik anlaşmaları yaptıkça platformumuz daha rekabetçi bir konuma geliyor.”

Otero’nun açıklaması başka öncü şirketler ile de partnerlik anlaşmaları yapacaklarının yeşil ışığı oldu. Ardından alanında öncü, büyük şirketlerle hâli hazırda görüşmeler içerisinde olduklarını da dile getirdi.

En Kârlı Anlaşma!

2020 yılının başlamasıyla Corona virüsünün tüm dünyaya yayılması ve pandemi hâlini alması çoğu sektörü etkilemişti. Eğlence sektörü ve tabii ki tatil sektörü de buna dahil. Tatil rezervasyonlarını kış aylarından yapan birçok insan geri çekmenin veyahut ertelemenin yolunu aramıştı. Özellikle şubat, mart aylarında yeni rezervasyonların olmaması da Travala.com gibi seyahat üzerine kurulu şirketleri derinden etkilemişti.

Ancak Corona virüsüne yenilmeyerek dimdik ayakta durmaya çalışan Travala.com, farklı yollar ve partnerlikler denemişti. Kendi token’ı AVA’yı CoinGate üzerindeki alışverişlerde kullanılması için masaya oturması bu yollardan sadece biriydi.

Ancak belki de yaptığı en iyi anlaşmalardan biri Temmuz ayının başında çevrim içi seyahat acentesi Expedia ile yaptığı partnerlik anlaşmasıydı. Öyle ki Travala.com’u uçurumun kenarından düşmeden yakalayan bu hamle, şirketin büyüme hızını da arttırdı.

Son Yazılar

Exit mobile version