Muhabbit

Oyuncak Şirketi Hasbro, NFT Fırsatlarının Peşinde!

Dünyaca ünlü oyuncak şirketi Hasbro da NFT rüzgârına kapıldı.

NFT muhabbit

NFT muhabbit

NFT rüzgârı tüm dünyada esmeye devam ediyor. Her yeni gün rüzgâra farklı isimler katılmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de dünyaca ünlü popüler oyuncak şirketi Hasbro oldu.

Geçtiğimiz günlerde Hasbro, 2021 birinci çeyrek kazanç toplantısı düzenledi. Toplantıda Hasbro’nun CEO’su Brian Goldner, oyuncak şirketinin özellikle dijital oyun alanında NFT fırsatlarının peşinde olduğunu dile getirdi.

“Gerçekten NFT tarafında çok fazla fırsat olduğunu görüyoruz ve bu fırsatları değerlendirmek için aktif olarak geliştirmeler yapıyoruz. Bu bizim için gerçekten önemli.”

Hasbro CEO’su Brıan Goldner

Hasbro’nun koleksiyon kartlarından oluşan NFT’lere olan ilgisinin temeli NBA Top Shot koleksiyon kartlarından geliyor. NFT veri toplayıcısı CryptoSlam’e göre NBA Top Shot, 550 milyon dolarlık satış ve 261 bin alıcıyla en başarılı NFT platformu olmuştu.

CEO, NBA Top Shot’ın başarısından etkilenmiş olmalı ki NFT fırsatını bu yönde yani koleksiyon kartları olarak geliştirmek istediklerine dair imada bulundu. Bununla birlikte koleksiyon kartlarından oluşan bir fantezi oyunu olan Magic: The Gathering (MTG) serisinin ve kart oyununun dijital bir versiyonu olan MTG Arena’nın başarılarından bahsetti.

Goldner, hem Android hem de iOS işletim sistemlerinde mevcut olan MTG Arena’nın, oynanma oranının son bir yıl içerisinde %24 oranında artış gösterdiğini ve lansmanından bu yana yaklaşık 3,5 milyar oyunun toplu olarak oynandığını dile getirdi.

MTG Arena’nın bu başarısıyla NFT fırsatının yakalanabileceğini düşünen Goldner, “İncelemeye devam edeceğiz, NFT bizim için gerçek bir fırsat.” dedi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version