Muhabbit

Oyuncu Gwyneth Paltrow’un Yeni Yatırımı!

Gwyneth Paltrow, kripto para birimlerine katkısı ile tanınıyor ve 2017 yılında danışman olarak kripto para firması Abra’ya katıldı.

Gwyneth-paltrow

Hollywood yıldızı ve aynı zamanda iş kadını olan Gwyneth Paltrow, bitcoin madenciliği için Terawulf madencilik şirketini de içeren bir yatırım turuna katıldı. Raporlara göre, Paltrow ve bir grup yatırımcı, şirkete “8 haneli bir yatırım” yaptı.

Paltrow, kripto para birimlerine katkısı ile tanınıyor ve 2017 yılında danışman olarak kripto para firması Abra’ya katıldı.

13 Aralık 2021 tarihinde Terrawulf CEO’su Paul Prager, Gwyneth Paltrow’un bitcoin madenciliği operasyonuna yatırım yaptığını Twitter ile duyurdu. Prager attığı tweette şunları söyledi:

Gwyneth Paltrow’un Terawulf’a yatırım yapması ve enerji girişimcisi olan ekibimizin ürettiği yüzde 100 sıfır karbon enerjisi projesini desteklemesi bizi çok mutlu etti. Bu proje bittiğinde, sektörü kökünden değiştirecek ve sınıfının en iyisi olacak!

Ayrıca gelen bilgilere göre, yatırımcılar arasında Beautycon Media’nın İran ve Amerika asıllı CEO’su Moj Mahdara gibi büyük isimlerin de olduğu bildirildi.

Paltrow’un Kripto Para Dünyasındaki Yeri

Gwyneth Paltrow’un Terawulf’a yaptığı yatırım, kripto para endüstrisine attığı ilk adım değil. Ağustos 2017’nin ilk haftasında Abra CEO’su Bill Barhydt; Paltrow’un şirkete danışman olarak katıldığını açıklamıştı. Barhydt, o sırada Paltrow’un işe alınmasına ”Şirketimize çok büyük bir değer kattık ve Paltrow bize çok değerli iş tavsiyeleri verdi” demişti.

Oyuncu Gwyneth Paltrow’un haber yayın organı goop.com ağustos ayının sonunda “kripto para birimini nasıl anlar ve yatırım yaparsınız’ içerikli bir makale yayımladı. Konuyu girişimci ve aynı zamanda kripto para uzmanı olan Sophie Wiberg Holm ile tartıştı. Paltrow ve Wiberg Holm, “dijital para biriminin hızlı değişimi, NFT’lerin nasıl çalıştığı ve kripto para birimine yatırım yapmanın uzun vadeli avantajları” hakkında sohbet ettiler.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version