Muhabbit

PancakeSwap’ta Nisan Ayında Takip Edilmesi Gereken 5 Önemli Coin!

Analytic Insight, DeFi protokolü PancakeSwap’ın “enlerini” konu alan bir rapor yayımladı.

pancakeswap top 5 muhabbit

pancakeswap top 5 muhabbit

Dünyanın ilk “Yapay zekâ, büyük data ve analitik odaklı basılı ve dijital yayını” olduğunu iddia eden Analytic Insight, DeFi protokolü PancakeSwap’ın “enlerini” konu alan bir rapor yayımladı. Raporda sözü geçen “PancakeSwap’ın Enleri” şu şekilde:

Shiba Inu (SHIB)

Yaratıcısı ve melek yatırımcıları hakkında, isimleri dışında fazla bilgi olmayan bir başka kripto para olan Shiba Inu (SHIB), 2021 yılında esen Dogecoin (DOGE) rüzgârına bir tepki olarak piyasaya sürüldü.

Piyasaya sürüldüğü günden beri oldukça revaçta olan Shiba Inu (SHIB), adını ve simgesini Japonya’da oldukça tercih edilen bir köpek ırkından almaktadır. Dünyanın dört bir yanından yatırımcı kitlesine sahip olan Shiba Inu (SHIB), Analytic Insight’a göre, PancakeSwap’in “en iyi meme coini” olmakta.

Shiba Inu (SHIB) Fiyat Grafiği

Piyasa değeri 14.579.073.932 dolar olan ve piyasa değeri olarak 15. sırada yer alan Shiba Inu (SHIB) şu anda (5 Nisan 2022/19.40) 0,00002671 dolardan işlem görmektedir.

Shiba Inu (SHIB) tüm zamanlar grafiği.

Ethereum (ETH)

Satoshi Nakamoto’nun efsane işi Bitcoin’e alternatif olarak yaratılan Ethereum, Bitcoin kadar dalgalanmalı bir fiyata sahip değil. Daha kararlı yapısı ile özellikle “garantici” kripto para yatırımcılarının gözdesi olmakta.

Bununla birlikte Ethereum ağı şu anda birçok tokena ve blockchain tabanlı projeye ev sahipliği yapıyor. Bir kripto para olmaktan çok bir ekosistem hâline gelen Ethereum, Analytic Insight’a göre, PancakeSwap’in “en kararlı coini” olmakta.

Ethereum (ETH) Fiyat Grafiği

Ethereum (ETH), lider kripto para birimi Bitcoin’den sonra piyasa değeri en yüksek kripto para birimi durumunda. Piyasa değeri 422.522.046.135 dolar olan ETH’nin 24 saatlik işlem hacmi 17.684.763.937 dolar olmaktadır.

Şu anda (5 Nisan 2022/19.33) Ethereum (ETH) fiyatı 3.456 dolar olmaktadır.

Ethereum (ETH) tüm zamanlar grafiği.

Binance USD (BUSD)

Binance USD (BUSD), Analytics Insight tarafından PancakeSwap platformundaki en iyi farming coini olarak tanımlanıyor.

Binance USD, Amerikan dolarına sabit bir stablecoin olmaktadır. Kripto para dünyasında en çok kullanılan stablecoinlerden biri olmaktadır. New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı’na (NYDFS) kayıtlı olan BUSD, NYDFS tarafından aylık olarak rezerv denetimine tabi tutulur.

ABD dolarına endeksli olması ve kontrollü bir rezervi olması BUSD’nin özellikle de farming faaliyetlerinde gözde bir kripto para olarak kullanılmasını sağlamakta.

Binance USD (BUSD) Fiyat Grafiği

Piyasa değeri 17.891.358.867 dolar olan stablecoin BUSD’nin 24 saatlik işlem hacmi de şu anda (5 Nisan 2022/18:00) 5.455.572.055 dolar olmaktadır.

Binance USD (BUSD) tüm zamanlar grafiği.

PancakeSwap (CAKE)

Cake (CAKE), Analytics Insight tarafından PancakeSwap platformundaki “en iyi yerel token” olarak tanımlanıyor.

PancakeSwap, ağındaki karmaşık işlemlerin doğru bir şekilde gerçekleşmesi için yerel bir token çıkarmıştı. Bu token da herkesin bildiği üzere Cake (CAKE) oldu. Platform üzerinde gerçekleşen tüm swap ve işlemlerin yanı sıra staking ve farming kazançlarının hesaplanmasında da Cake (CAKE) kullanılmakta.

PancakeSwap (CAKE) Fiyat Grafiği

2.761.006.651 dolarlık piyasa değerine sahip olan CAKE, şu anda 9,69 dolardan işlem görmekte. Bununla birlikte toplam kilitli değer yani TVL ise 5.177.855.486 dolar olmaktadır.

PancakeSwap (CAKE) tüm zamanlar grafiği.

Lucky Block (LBLOCK)

Lucky Block, Analytics Insight tarafından PancakeSwap platformundaki “en iyi yeni coin” olarak tanımlanıyor.

2022 yılının en ilginç kripto para projelerinden biri olan Lucky Block, kullanıcılara yeni bir “piyangoya katılma” deneyimi sunmayı amaçlıyor. Tescilli blockchain algoritması ile, insanları süreçten tamamen ortadan kaldırarak yolsuzluk ve hata yapma oranını neredeyse sıfıra indirmeyi hedefliyor.

Lucky Block (LBLOCK) Fiyat Grafiği

PancakeSwap platformuna en yeni katılan kripto paralardan biri olan Lucky Block (LBLOCK) şu anda (5 Nisan 2022/19.40) 0,0033 dolardan işlem görmektedir. Toplam arzı 100 trilyon olan LBLOCK’un 24 saatlik işlem hacmi neredeyse 2 milyona ulaşmaktadır.

Lucky Block (LBLOCK), tüm zamanlar fiyat grafiği

Daha fazla analiz için: Analiz Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version