Muhabbit

Pangolin Doğum Gününde Platformuna Yenilikler Getirdi!

Pangolin yeni yaşını platformuna getirdiği yenilikler kutluyor!

Pangolin yeni logo

Pangolin yeni logo

Bir yıl önce bugün 8 Şubat 2021 tarihinde Pangolin projesi başlatıldı. Avalanche ağı üzerinde merkeziyetsiz bir borsa (DEX) olan Pangolin, kullanıcılarına düşük işlem ücretiyle hızlı işlemler sunuyor.

Pangolın Twıtter

Pangolin Yeni Yaşında Neleri Değiştirdi?

Pangolin yeni logosunda turuncu yerine sarı renk ve tonlarını tercih etmiş. Bununla birlikte merkeziyetsiz borsa, daha keskin hatlara sahip olan şekiller kullanılmış.

Pangolin Yeni Logo


YENİ Kullanıcı Arayüzü ve Özellikler

DEX’lerin ara yüzü genelde tartışılan bir konu olmuştur. Kimi insan basitliği ve sadeliği severken kimisi de bu sadeliği özensiz olarak nitelendiriyordu. Pangolin, yeni tasarımıyla gayet şık bir görüntü elde ettiğini söyleyebiliriz.

Pangolin Yeni Arayüz

Pangolin Üzerinden Stablecoin Farmı Yaparak AVAX, LUNA ve PNG Kazan!

Kullanıcılar Pangolin üzerinde UST ve USDC tokenlarını havuza likidite sağlamak amacıyla kitleyerek; AVAX, LUNA ve PNG kazanabilir.

Pangolin, Terra blok zincirinin merkeziyetsiz ve algoritmik stablecoini TerraUSD’yi (UST) Avalanche blok zincirine getirmiş oldu. UST, birçok blok zincirinin kullandığı bir stablecoin olarak biliniyor.

Pangolin Nedir?

Pangolin, Avalanche ağı üzerinde çalışan bir DEX olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar, Pangolin üzerinde sadece swap işlemi yapmak zorunda değil. Kullanıcılar, Pangolin üzerinden farm ve stake havuzlarına katılarak pasif getiri elde edebilir.

İlginizi çekebilir: Pangolin Nedir?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version