Muhabbit

Pangolin OIN Finance ile Ortaklık Kuruyor!

Pangolin ve OIN Finance ortaklık kurdu!

pangolin

pangolin avax

Pangolin, bugün paylaştığı bir blog gönderisinde OIN Finance ile ortaklık kurduğunu duyurdu!

Merkezi olmayan, çok zincirli bir stablecoin üretme platformu olan OIN, projenin boyutuna bakmaksızın kendi kripto paralarıyla teminat altına alınan sentetik varlıkları ihraç etmesine izin verir.

Yani, herhangi bir proje, daha büyük bir DeFi ekosisteminin bir parçası olmak adına kendi stablecoinlerini bu sayede üretebilir.

OIN, kendi amacını blockchainler arası stablecoin üretimi, ticareti ve uygulaması için tek durak noktası olmak olarak nitelendiriyor.

Pangolin ve OIN, Avalanche ağında iki yeni token başlatacak. Bunlardan ilki AVAX destekli bir stablecoin olan $avaxUSD olacak. Diğer ise OIN platformunun yönetişim tokeni olan $OIN olacak.

Tahmin edebileceğiniz gibi Pangolin, AVAX-avaxUSD ve AVAX-OIN pariteleri için likidite havuzlarını ve ticaretini destekleyecek.

Pangolin’in açıklamalarına bakacak olursak şirket, OIN Finance’in Avalanche ağı üzerindeki stablecoin üretimi alanında kilit bir rol oynayacağını düşünüyor.

İlginizi çekebilir: Pangolin Nedir?

OIN Finance’in Pazarlama Müdürü Daniel Kwak, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Avalanche ekosisteminde önde gelen DEX’lerden biri olan Pangolin ile çalışmaktan çok mutluyuz. AMM, farm ve bu ortaklık ile yapacağımız diğer işler, hepimizin sabırsızlıkla beklediği şeyler. Böyle ortaklıklar sayesinde, daha fazla finansal ürünleri daha fazla kullanıcıya sunabileceğiz.

OIN Finance Nedir?

OIN, merkezi olmayan ve çok zincirli bir stablecoin üretim platformudur. OIN, Layer 1 ortakları dahil olmak üzere birçok proje için en iyi stablecoin çözümlerini sunduğunu iddia ediyor.

Web Sitesi: https://pangolin.exchange/

Twitter: https://twitter.com/pangolindex

Telegram: https://t.me/pangolindexV2

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version