Muhabbit

Pangolin, Roco Finance ile Anlaşma Yaptı!

Pangolin yeni ortaklıklar yapmaya devam ediyor!

Pangolin Roco--Muhabbit

Pangolin Roco--Muhabbit

Avalanche blok zinciri üzerinde geliştirilen, kullanıcılarına düşük işlem ücreti ayrıcalığı sunan topluluk odaklı merkeziyetsiz bir borsa (DEX) olan Pangolin, blok zinciri oyun platformu olan Roco Finance ile iş birliğini duyurdu.

pangolın twıtter

Roco Finance’in “token”ı ROCO, Avalaunch üzerinden IDOsu gerçekleştirildikten sonra 20 Ekim 2021’de saat 13:00’da Pangolin borsasında listelendi. Bununla birlikte AVAX-ROCO “farm” seçeneği, Pangolin’e eklenecek. Havuza likidite sağlayan kullanıcılar farm yapıp ödül olarak PNG kazanabilecek.

Pangolin Nedir?

Avalanche blok zinciri üzerinde olan Pangolin, kullanıcılarının verimli bir şekilde ticaret yapmasını sağlayan bir DEX olarak tanımlanabilir. Pangolin’in partnerleri arasında borç verme protokolü olan BENQI, launchpad platformu Avalaunch, DeFi protokolü Penguin Finance ve portföy yönetimi ve izleme aracı olan Markr.io yer alıyor.

Pangolin, Uniswap ile aynı AMM’yi (otomatik piyasa yapıcı) kullanır. Kullanıcılar, tamamen topluluğa dağıtılan platformun yönetişim “token”ı olan PNG ile Ethereum ve Avalanche üzerinde geliştirilen bütün “token”larla ticaret gerçekleştirebilir. Birden fazla platformun olduğu bu piyasada Pangolin, hızlı işlem ve düşük işlem ücreti, topluluk odaklı geliştirme ve adil token dağıtımı gibi önemli üç özelliği kullanıcılara sunar.

Roco Finance Nedir?

Avalanche blok zinciri üzerinde geliştirilen Roco Finance, oyun geliştiricilerine, içerik oluşturuculara ve oyuncu topluluklarına hizmet veren merkeziyetsiz bir GameFi platformudur. Roco Finance, potansiyeli olan oyun projelerini daha iyi bir konuma getirmek için endüstri odaklı çözümlerle çevrim içi oyunun sektörüne yön vermek istiyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version