Muhabbit

Pantera Capital Fonu 1.3 Milyar Doları Buldu!

Pantera Blockchain Fonu’nun 600 milyon dolar olarak belirlediği hedef, 1.3 milyar dolara çıktı.

Pantera Capital

Pantera Capital şirketinin yaklaşık 6 milyar dolarlık varlık fonuna sahip olduğu biliniyor.  ABD merkezli kripto para yatırım ve varlık yatırım firması Panetra Capital, “Pantera Blockchain Fund” adındaki ilk blok zinciri fonunu 1 ay içerisinde tamamlayacaklarını kamuoyuna duyurdu.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz kasım ayında Pantera Capital şirketi web3 firmalarına ve güçlü likiditeye sahip token’lara yatırım yapmak amacıyla koyduğu hedef, 600 milyon dolardı. Pantera Blockchain Fonu’nun 600 milyon dolar olarak belirlediği hedef ise, şu an için 1.3 milyar dolar oldu.

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Blockchain fonunu tamamlamak üzereyiz. Yakın zaman içerisinde yaklaşık 3 ya da 4 haftada fonu 1,3 milyar dolar olarak kapatacağız.”

İkinci Blok Zinciri Fonu İçin Tarih Verildi!

Pantera Capital

Pantera Capital şirketinin yatırımcılarıyla yaptığı toplantıda gelecek hedefleri de açıklandı. İkinci blok zinciri fonunu 2023 yılına planladıklarının altını çizen yetkililer ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

“İkinci blok zinciri fonundan sonraki hedefimiz ise daha büyük, daha çeşitlendirilmiş ve muhtemelen uzun dönemli bir büyüme stratejisine sahip olan bir fon olacak. Bunun için belirlediğimiz tarih ise 2024 yılı olabilir.”

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version