Muhabbit

Paolo Ardoino Tether ile İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Tether ve Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, verdiği röportajda Tether ve ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

tether

tether usdt

Tether ve Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, verdiği röportajda Tether ve ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Röportaj sırasındaki ilk soru Tether’ın 50 Milyar $’ı aşan bir piyasa değerlemesine sahip olması oldu. Konu ile ilgili olarak Ardoino, çok büyük bir başarı yakaladıklarını ve bu durumu sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Yaklaşık bir yıl önce sadece 5 Milyar $ değerinde USDT’nin piyasada bulunduğunun altını çizen Ardoino, bu süre içerisinde on kat büyüdüklerini belirtti.

New York Mahkemesi ile ilgili sorunların ortadan kaldırıldığını da özellikle vurgulayan Ardoino, Coinbase tarafından gerçekleştirilen USDT listelemesinin de çok önemli bir adım olarak yorumladı.

NYAG tarafından yapılan açıklama ile USDT’lerin gerekli fonlar ile desteklendiğinin kanıtlandığının altını çizen Ardoino, Tether “FUD”larının artık geride kalması gerektiğini düşünüyor.

Tether tarafındaki yeni projelerden bahseden Ardoino, yeni odak noktalarının fiziksel çözümler olduğunu açıkladı. Gerçek hayattaki kullanımların artmasının gerekliliğini vurgulayan Tether CTO’su, mağaza ve dükkanlarda USDT kullanımını aktive etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Fiziksel kullanımlarda Ethereum ücretlerinin yüksekliğinin problem olum olmayacağı ile ilgili de düşüncelerini belirten CTO, Tether’ın sadece Ethereum üzerinde bulunmadığını, Tron, Solana ve Algorand üzerinde de USDT işlemlerinin yapılabildiğini ve oldukça ucuz işlem maliyeti ile transferlerin gerçekleştirilebildiğini açıkladı.

Ek olarak bir debit kart üzerinde çalıştıklarını duyuran Paolo Ardoino, yine de debit kart maliyetlerinin yüksek olduğunu, bu sebeple de mobil uygulama ile USDT kullanımını yaymayı amaçladıklarının altını çizdi.

Paolo Ardoino’nun Tether ile ilgili açıklamalarını nasıl yorumlarsınız? Günlük alışverişlerinizde USDT kullanmayı düşünüyor musunuz?

Stablecoin haberleri için: Stablecoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version