Muhabbit

Parcl Airdrop’u Sonrası Yatırımcılar Protokolden 74 Milyon Dolar Çekti

Parcl kullanıcıları, platformun son airdrop’u için bir anlık fotoğraf aldığını duyurmasının ardından bu ay başlarında fonlarını protokolden çekmeye başladılar.

Solana tabanlı gayrimenkul bahis platformu Parcl’a likidite sağlayan yatırımcılar, Nisan ayının başlarında yapılan airdrop anında protokolden 74 milyon dolardan fazla çekildi. Parcl, kullanıcıların puan bakiyelerini 3 Nisan’da alıp sıralamasını yaptıktan sonra 15 Nisan’da uygun kullanıcılara yerel PRCL token’larını dağıttı.

Protokolden 74 Milyon Dolar Çekildi

Kullanıcılar, sıralama alındıktan hemen sonra fon çekmeye başladılar. DefiLlama verilerine göre Parcl’ün toplam kilitli değeri 2 Nisan’daki 185,6 milyon dolarlık zirvesinden %39,6 düşerek 112,1 milyon dolara geriledi. Parcl, kullanıcıların büyük şehirlerdeki gayrimenkul piyasalarının fiyat hareketleri üzerinde spekülasyon yapmasına izin veren merkezi olmayan bir gayrimenkul ticaret platformudur.

Airdrop kampanyasına katılan kullanıcılar, toplam 1 milyar token arzının %8’i olan 80 milyon PRCL token ile ödüllendirdi.

Platformun PRCL token’ı airdrop’tan sonraki dört saat içinde 0,62 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürüldü. Ve 0,45 dolara kadar düştü. Daha sonra CoinGecko’ya göre yaklaşık 0,55 dolara hafifçe toparlandı.

Son Yazılar

Exit mobile version