Muhabbit

Paribu Net Yerel Coin’i Haftaya Ön Satışa Çıkıyor!

Paribu’nun yeni açtığı blok zincirinin yerel coin’i PRB’nin ön satışları hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

paribu net

paribu net prb satış

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Paribu, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de bir ilk olan yeni blok zincirini duyurmuştu. Paribu Net ismini verdikleri bu blok zincirinde, akıllı kontratlar (smart contracts) ve merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) geliştirilebilecek.

İlginizi çekebilir: Blok Zinciri Nedir? Nasıl Çalışır?

Yeni açılan bu blok zincirine ait yerel coin olan PRB’nin ise ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında yeni bilgiler geldi.

PRB Ön Satışları Başlıyor

Yapılan duyuruya göre 21 Şubat 2022 tarihinde PRB coin’in ön satışları başlatılıyor. Ön satışlar, yatırımcılar için 2 alternatif ile yapılacak.

İlk alternatifte; PRB’nin fiyatı 9 TL olacak ve PRB satın alan yatırımcılar için ilk gün ellerindeki PRB’lerin yalnızca yüzde 10’u satışa açılacak. Geri kalan kilitli PRB’lerin kilitleri ise 4 dönem boyunca açılmaya devam edecek. Tüm PRB’lerin açılmış olacağı son tarih ise 15 Haziran 2023 olarak belirlendi.

İkinci alternatifte; PRB’nin değeri 12 TL olarak biçilmiş. Ancak 12 TL’ye PRB alanların coin’leri kilitli kalmayacak ve açılış gününde PRB’lerinin tamamını satışa çıkarabilecekler. Detayları aşağıdaki görselde inceleyebilirsiniz.

Paribu hakkında daha fazla haber için buraya bakabilirsiniz.

P20 Blok Zinciri

Paribu, yeni açtıkları blok zincirine P20 adını verdi. Bu blok zinciri üzerinde çıkacak yeni tokenların transfer ücretleri ise PRB olarak ödenebilecek. Ayrıca PNB yatırımcıları için farklı fırsatlar da sunuluyor.

PNB yatırımcıları, ellerinde bulundurdukları PNB’ler oranında blok zinciri üzerinde validatör olarak görev alabilecek ve gelirler elde edebilecekler.

PNB toplam arzı 600 milyon adet olacak ve piyasaya çıkacağı ilk gün arz 50 milyon ile sınırlı kalacak. Zaman içerisinde arz artırılacakken, zaman zaman PNB yakımları da gerçekleştirilecek.

Nasıl PRB Alınabilir?

PRB satın almak için öncelikle Paribu’ya üye olmak gerekiyor. Adım adım ne yapmak gerektiğini belirtelim:

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version