Muhabbit

Paris Hilton: Metaverse, Partilerin Geleceği Olacak!

Ünlü isimlerin odak noktası haline gelen metaverse dünyasına, Paris Hilton da katıldı.

Metaverse-Muhabbit

Metaverse-Muhabbit

Metaverse furyasına olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Son zamanlarda ünlü isimlerin odak noktası haline gelen metaverse dünyasına, Paris Hilton da katıldı.

Pop yıldızı Paris Hilton geçtiğimiz yılbaşında Maldivler’de balayı yaparken, metaverse üzerinden dünyanın dört bir yanından konukların katıldığı bir yılbaşı partisi düzenledi.

Ünlü pop yıldızı, geçtiğimiz pazartesi günü ise ‘The Tonight Show” programına konuk olarak katıldı. Programda yaşadığı metaverse anılarını anlatan Hilton, Super Plastic ile ortaklaşa geliştirilecek olan ilk NFT koleksiyonunun sinyallerini de vermiş oldu. NFT koleksiyonunun çıkış tarihi hakkında pek bir detay vermeyen Hilton, koleksiyonunda eşi Carter Reum’la anılarının olduğu “Forever Fairytale” adlı eserinin olacağını da hayranları ile paylaştı.

Koleksiyonundaki İlk NFT’yi Jimmy Fallon’a Hediye Etti!

Pop yıldızı Tv dünyasında görmeye alışık olmadığımız ilginç bir hediyeyle izleyicileri şaşkına çevirdi. Hilton The Tonight Show sunucusu olan Jimmy Fallon’a, koleksiyonundaki ilk NFT’yi hediye verirken, programdaki seyircileri de unutmadı. Seyircilerin her birine koleksiyonundan birer NFT hediye etti. Bonkörlüğüyle büyük alkış alan pop yıldızı, 2021 yılında Ethereum kurucusuyla tanışmasının ardından bir çok NFT koleksiyonunu satın aldığını da hatırlatalım.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız. Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version