Muhabbit

Partisia Blockchain Yetkilileri AMA Etkinliğinde!

Partisia Blockchain ekibi bir AMA etkinliğine katıldı!

Partisia

Cryptodiffer’ın düzenlediği AMA etkinliğinde, Partisia Blockchain‘den Kurt Nielsen ve çekirdek ekipten iki isim yer aldı.

Cryptodiffer, ilk olarak Kurt Nielsen’den Partisia Blockchain’i tanıtmasını istedi.

Buna istinaden Nielsen şunları söyledi:

Partisia Blockchain, temelde her türden işbirliğine açık ve bunlar için çözümler üreten mükemmel bir altyapı sağlıyor.

Cryptodiffer’ın bir diğer sorusu ise, Partisia ekibinin şu ana kadar elde ettiği kilometre taşları ve gelecek planları hakkındaydı.

Ekibin buna cevabı ise şu şekildeydi:

Test ağımız bir süredir aktif halde ve ana ağımızı Haziran ayında kamuoyuna sunmaya hazırlanıyoruz. Ayrıca internet sitemize platformumuz hakkında ilginç istatistiklere ulaşabilirsiniz.

Cryptodiffer’ın bir diğer sorusu, DeFi ürünlerinin Partisia Blockchain üzerinde neden geliştirilmesi gerektiği hakkındaydı.

Ekibin cevabı ise şu şekildeydi:

Mükemmel bir soru, DeFi kesinlikle blockchain teknolojisi üzerine geliştirilen en heyecan verici protokollerden biri.

Fakat an itibarıyla DeFi protokolleri ölçeklenebilirlik sorunları ile uğraşıyor. Partisia, zincirler arası işlemleri mümkün kılarak yeni DeFi ekosisteminin merkezi olmayı hedefliyor.

Partisia’nın yerel tokeni MCP ile ilgili olan soruya ekip şöyle cevap verdi:

MPC’nin en önemli özelliği stake hizmetidir. MPC token sayesinde kullanıcılar, fonlarını bir nevi sigorta altına alabilecek. Yani MPC token bir değer deposu olarak işlev yapacak.

Partisia’nın hız ve güvenlik konusunda yöneltilen soruya, ekip şu cevabı verdi:

Güvenlik ve mahremiyet, Partisia’nın en güçlü yanlarından biridir. Bu, ZK hesaplamaları ve MPC ile elde edilecek. Partisia’nın arkasındaki ekip, 1988’deki ilk matematiksel kanıtların oluşturulmasında görev almış deneyimli ekiplerden biridir.

Partisia Blockchain üzerinde bir node çalıştırmak ile ilgili soruya ekip şu cevabı verdi.

Bir node çalıştırmak için bir miktar MPC token edinmek yeterli olacaktır. Bildiğiniz gibi Bitcoin’in değeri arttıkça enerji tüketimi de artış gösteriyor. Bu yakında sürdürülemez bir hale gelecektir. Stake etmek bu sorunu kökünden çözer.

Rakip blockchain projelerinden kendilerini ayıran özellikler konusunda konuşan ekip, Cryptodiffer ile şu bilgileri paylaştı:

Mevcut Layer 1 rakiplerimize göre şu avantajlara sahibiz:

1. Ölçeklenebilirlik ve hız.

2. Gizlilik.

3. Birlikte çalışabilirlik.

Partisia Blockchain ekibinin katıldığı AMA etkinliği bu kadardı. Daha ayrıntılı bilgi isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Partisia Blockchain’in teknik dökümanlarını incelemek isterseniz sizi buraya alalım.

İlginizi çekebilir: Partisia Blockchain Nedir?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version